Lütfen Deneyimli Anneler Yardımcı Olun !!

203 görüntüleme
M

Merve

13 Temmuz 2025 05:52
Kızım bir hafta sonra 4.ayını doldurmuş olacak. Alerjik bebek mama ile besleniyor buna uygun olarak. İki saatte bir besleniyordu normalde fakat iki gündür biberonu ağzına sürmek istemiyor içiremiyorum çok az alıyor salyalanması bayadır fazla ama şimdi kulak çekme başladı huzursuz acaba diyorum diş sancıları mı var ateş vs yok. Bunun dışında atak dönemine mi girdi ne yapayım yardımcı olun lütfen
M

Münevver Ç.

13 Temmuz 2025 06:10
Merhaba, 4.ayda meme reddi olabilir isterseniz bir araştırın. Geçmiş olsun.
F

Fatma S. ..

13 Temmuz 2025 06:11
Karanfil kürünü yapabilirsiniz. Geceden zeytinyağının içine birkaç tane karanfil koyun sabaha kadar dursun sonra damaklarına sürün. Osman Hocanın kürü bu. Tetagil kullanın. Diş kaşıyıcıları soğutup verin. Temiz bir mendili ıslatın verin dişlerini onunla kaşısın baya iyi geliyor.
S

Sümeyye B.

13 Temmuz 2025 07:25
Bebeklerin özellikle belirli ilk aylarında meme reddi olabiliyor aynısını yaşadım ve diş cıkma sürecinin de başlangıcı 4.aylar oldugu icin bu davranısları normal
H

Habibe S.

13 Temmuz 2025 08:07
Hem atak hem diş belirtileri var gibi. Benim kızımında uyku düzeni bozulmuştu hâlâ çok düzenli değil 6 aylık. Memeyi zorlamadan sık sık teklif edin, diş için yazılanları deneyebilirsiniz
F

Fikriye N. G.

13 Temmuz 2025 11:17
Benim oğlumda da aynı şey oldu başta herkes çok erken dedi ama diş sancısı bu bizde 3.ayda çıkardık rabbimden size sabır diliyorum
A

Aysel.nur K.

14 Temmuz 2025 22:51
Hem atak hemde dış meseledi mlsff benim oğlumda şuan 8 buçuk aylık üst dişleri çıkıyor kulak çekme huzursuzluk sürekli emmme istediği varr çok zor yaa hem bebekler için hem anneler için 😏çok yoruldum
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

18 Temmuz 2025 14:02
Bebeğinizi kucağınıza alıp pış pış yaparak yedirin kafası biraz daha yukarıda olsun , kullandığınız biberon ucu ayına uygun mu kontrol edin içinde olduğunuz ay dolayısı ile huzursuzluk çok normal beslenmeleri 3 saatte 1 olacak şekilde ayarlayabilirsiniz bu aylarda atak ve diş huzursuzluk yapacak evet diğer saydıklarım da neden olabilir bir gözden geçirin derim.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir