Lütfen Çocuklarımla İlgili

284 görüntüleme
S

Sevgi

1 Eylül 2026 19:46
Okullar açılıyor biliyorsunuz 3 yavrum var onlar için sadece kırtasiye ürünlerine ihtiyacım var nolur niyetim kötü değil ablalari yardımci olur musunuz Allah rızası için 🤲🏻
S

Sümeyye

Premium Üye
1 Eylül 2026 20:46
Açık adresinizi yazar mısınız
E

Elanur Ü.

1 Eylül 2026 20:49
Adres yazarsanız ben de yardımcı olmak isterim
S

Sevgi

1 Eylül 2026 21:13
Sümeyye
Açık adresinizi yazar mısınız

Çok afedersiniz buraya açık açık adresimi yazmam ne kadar doğru olur bilemedim sevgicik55nn@gmail.com benim e mail adresim ordan ulaşım saglamaniz mumkun mu acaba lütfen kusuruma bakmayin özel den yazacağım bır yer var mı ya da burada
S

Sevgi

1 Eylül 2026 21:15
Elanur Ü.
Adres yazarsanız ben de yardımcı olmak isterim

Çok afedersiniz buraya açık açık adresimi yazmam ne kadar doğru olur bilemedim sevgicik55nn@gmail.com benim e mail adresim ordan ulaşım saglamaniz mumkun mu acaba lütfen kusuruma bakmayin özel den yazacağım bır yer var mı ya da burada
S

Sevgi

2 Eylül 2026 12:10

S

Sümeyye

Premium Üye
4 Eylül 2026 11:23
Sevgi
Mail attım gelmiş olması lazım neler lazım ve açık adresinizi iletebilirseniz yardımcı olmaya çalışayım
S

Sevgi

6 Eylül 2026 00:07
Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun ben de size yazdım inşallah size de ulaşır
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir