Lütfen Cevaplayın Kolik Bebek

139 görüntüleme
B

Birşen G. S.

24 Haziran 2025 19:09
Merhaba bebeğim 20.05.2025 doğumlu erkek 3860 doğum kilosu şu an 5200 bebeğim asla susmuyor uyumadıpı her an ağlıyor kolik bebek dedi doktorumuz ama ne yapılması lazım süreç 4 ay sürer dedi. Lütfen kolik bebeklerle alakalı daha gazla bilgi rica ediyorum çok zor çok teşekkürler
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

24 Haziran 2025 19:14
Kolik bebekler hakkında ayrıntılı birkaç tane video hazırlamıştım. Kısaca işinize yarayacak kısımları söyleyeyim. Bebeğinizin şu an kaç aylık olduğunu bilmiyorum bu nedenle kilonuza göre iyi ya da kötü kilo alıyor diyemem. Kolik dediğimiz durumun genellikle bir sebebi olur ve bu sebep bulunduğunda ortadan kaldırılarak çocuk düzeltilebilir. Yani kolik dediğimiz şey bir kader değildir. Diğer durum ise üç ay civarında kolik olan bebeklerin dahil normale döndüğüdür. Yani üç ay civarında sorunumuzun ortadan kalkmasini bekliyoruz. Tabi o zamana kadar sıkıntının sebebini bulamazsanız çocuk ağlamaya devam edecektir…
B

Birşen G. S.

25 Haziran 2025 07:07
Osman bey bebeğim 35 günlük , mememi kavrayamadığı için sütümü hep sağıp biberon ile veriyorum , ilk bir hafta sarılık olmasın diye mama verdim onun dışımda hiç mama vermiyorum. Biberonda gaz yapar mı kolikliğini etkiler mi ? Ten tene temas etmiyoruz diye mi kolik oldu bebeğim
N

Nergiz K. ..

26 Haziran 2025 08:52
Bende 37 hafta erken doğum yaptım 13 gün yoğun bakımda kaldı doğar doğmaz solunum sıkıntısı vardı akciğerine hava kaçmıştı ilk 1 ay sürekli sağıp biberonla verdim tutmadı göğsümü hemşire dedi sık sık emzir kokunu seni tanısın zamanla tuttu çok şükür
B

Birşen G. S.

26 Haziran 2025 11:40
Çok geçmiş olsun , benim göğüs ucum olmadığı için tutamadı silikon uçta fayda etmedi açıkcası o yüzden sağıp hep biberonla verdim şimdi yavaş yavaş emzirmeyi deniyorum inşallah ikimizde alışıcaz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir