Lütfen Cevap Dönme

299 görüntüleme
L

Lale

25 Aralık 2025 07:49
Merhaba bebeğim yedinci ayına girmek üzere sağına soluna dönüyor yüz üstündeyken sırt üstüne de dönüyor  fakat sırt üstündeyken yüz üstüne sadece birkaç defa döndü bayadır da yapmıyor çok endişeliyim ne yapmam gerekiyor
Ümran A.

Ümran A.

25 Aralık 2025 07:55
Merhaba
Yüzüstünden sırt üstüne mi dönemiyor demek istediniz
Eğer öyleyse benim kızımda şuan 7,5 aylık çok nadir dönüyor belki üç dört güne bür diyebilirimama dönebiliyor tercih etmiyor şuan . Önceliği oturmak oluyor genelde yatmayı sürünmeyi çok sevmiyor. Doktorumuza sorduğumda kas gücünün iyi olduğunu bazı bebekleirn dönmeyi çok sevmediğinisöyledi. Sizin bebişinizde dönebiliyrpdur ama istemiyordur belki. Evde dönmeye yönelik briaz egzersiz çalışma yapabilirsiniz döndüğünğ görürseniz içiniz rahatlar belki🐣
M

Meliha Ç.

25 Aralık 2025 07:56
Bir iki defa döndüyse ayına göre bence normal diğerlerini yapıyorsa kendi kızımdan biliyorum üstüne düştükçe yapmıyorlar ilgisini çekecek bir şey yanına en sevdiği şeyi koyup destekle kendi yapıyor gibi
L

Lale

25 Aralık 2025 07:59
@Ümran Asil evet ümran hanım yüz üstünden dönemk istemiyor. Ben sürekli egzersiz de yaptırıyorum ona.
Ümran A.

Ümran A.

25 Aralık 2025 08:01
Benim kızımda öyle bir kaç kere döndüyse biliyrodur ama yapmak istemiyordur içiniz rahat olsun
L

Lale

25 Aralık 2025 08:09
@Ümran Asil inşallah öyle olur teşekkür ederim
Y

Yasemin E. ..

25 Aralık 2025 09:04
Benim bebeğimde sizikiyle aynı haftalarda hala dönmüyo :(
A

Ayşe Ş. ..

25 Aralık 2025 09:06
Lale hanım endişe edecek bir durum yok. Bebekler bazen bir hareketi öğrenir sonra yapmaz sonra bir anda yapmaya başlar bir kaç defa yaptı ise korkmayin. Bizimkide bir ara denedi 3-4 gördüm döndüğünü sonra hiç yapmadı. Endişe ediyor insan acaba gelişimimi geriliyor diye. Egzersizlerine devam ettim. 1 ay sonra falan bu sefer sürekli dönmeye başladı ve ardından emekleme geldi. Kendini deniyor birşeylere hazırlanıyor yada korkuyor olabilir. Endişe etmeyin emin olun yakında bir güzellik yapacaktır size. 😍
Aysel K.

Aysel K.

25 Aralık 2025 09:17
Canım stress yapma her bebek herşeyi sıra sıra yapmayabilir vakti geldiğinde herşeyi yapar benim oğlum herşeyi yaptı yurume hariç en son oturmayı öğrendi mesela
L

Lale

25 Aralık 2025 10:09
Ayşe hanım teşekkür ederim. Yorumunuz beni duygulandırdı. Umut serpiştirdi içime. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah öyle olur 🤲
L

Lale

25 Aralık 2025 10:09
@Aysel Kahya insan ister istemez stres yapıyor maalesef Aysel hanım teşekkür ederim
L

Lale

25 Aralık 2025 10:10
Yasemin hanım inşallah sizin de bebeğiniz en kısa zamanda dönme eylemini gerçekleştirir
Aysel K.

Aysel K.

25 Aralık 2025 10:10
Hiç yapmayın benim oğlum 3 ay erken doğdu hazır olduğunda herşeyi yaptı
Aysel K.

Aysel K.

25 Aralık 2025 10:11
Hiç yapmayın benim oğlum 3 ay erken doğdu hazır olduğunda herşeyi yaptı
Y

Yasemin E. ..

25 Aralık 2025 10:16
Teşekkür ederim Lale hanım ama şimdiye kadar yapması gerekmez miydi endişe ediyorum açıkçası7 ay 5 günlükbebeğimde
L

Lale

25 Aralık 2025 10:18
@Aysel Kahya maşallah ona hep iyi olsun
L

Lale

25 Aralık 2025 10:19
Yasemin hanım benim kızımdan altı gün büyükmüş bebeğiniz. Sağa sola da dönme var mı
İ

İpek K. ..

25 Aralık 2025 10:33
Benim kızım da 8 aylık. Birkaç kere geri dönerken kafası sert geldiği için yerdeyken geri dönmek istemiyor ama yumuşak bir zeminde yatarken durduramıyoruz. Ama hala daha oyun halısındayken nadir geriye döner. Belki o tarz bir handikapı vardır. Biraz daha gözlemleyin bence
L

Lale

25 Aralık 2025 11:03
@İpek Karakaş mesela yatakta bıraktığım zaman ayaklarıyla oynuyor ayaklarını yukarıya kaldırıyor havaya sallıyor parmaklarınla oynuyor ama bir türlü dönmüyor
İ

İpek K. ..

25 Aralık 2025 11:21
Doktorunuzla konuştunuz mu
L

Lale

25 Aralık 2025 11:33
Doktorunuz biraz ilgisiz biri olduğu için değiştirdik yeni gittiğim doktora daha haftaya kontrolüm var soracağım. Kendim için fizik tedavi doktoruna gitmiştim orada doktora sordum dönmek çok da şey değil dedi ama bilmiyorum herkes bir şey diyor 

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir