Lütfen Birisi Temiz Bir Mama Önersin !!!!

165 görüntüleme
Ş

Şeydanur D.

7 Şubat 2026 02:24
Merhabalar. Sma kullanıyorduk ancak son yaşananlardan sonra aptamil ve bebelac başta olmak üzere bu mamaları tercih etmedik. Evolvia aldık ancak asla içmedi lütfen mama önerir misiniz?????
G

Gül Ş.

7 Şubat 2026 02:35
Golden goat kullanıyoruz memnunuz sma dan sonra ona geçtik
A

Aslınur H.

7 Şubat 2026 02:45
Biz de evolvia kullandık kesinlikle içmedi süt alerjisi var oğlumun ama o kadar çok ağlıyor ki doymadığı için mecburen golden goata geçtik tadı çok çok güzel keçi sütlü bir şans verin bence
Emine N. S.

Emine N. S.

7 Şubat 2026 05:28
Golden goattan çok memnundum oğlumda kabızlık yaptığı için hippe geçtim. Hippi baya sevdi. Kilo alımı da gayet güzel ilerledi
Ş

Şeydanur D.

7 Şubat 2026 09:42
Hepinize teşekkür ederim anneler ama keçi sütlü mama da denedim Hipp mesela ama alerji yaptı yeniden denesem mi bilemedim
Ş

Şeydanur D.

7 Şubat 2026 23:27

Özge

hipp keçi sütlü olmayanı da var combiotic kullandiniz mi

Hayır onu denemedim hepsini keçi sütlü zannediyordum teşekkür ederim bakayım
Y

Yeşim T.

7 Şubat 2026 23:41
Holle keçi sütlü veya inek sütlü de var organiğin bir tık daha kalitelisi demeter sertifikalı Almanya [üretimi.biraz](üretimi.biraz) pahalı keçi sütlü olanı ama gayet güzel en azından içindeki süt de yağlar da organiğin daha kaliteli hali .ve bir numaralı olan da Palm yok

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir