Lütfen Biri Beni Aydınlatsın

256 görüntüleme
A

Aslınur H.

3 Şubat 2026 00:47
Oğlum 66 günlük doğduğu dördüncü günden beri çok husuzrsuz sayısız doktora götürdük idrar kültürü ultrason her şey yapıldı şükür bir şey çıkmadı en son kakası yeşil olunca da alerji olabilir dedi doktor. Diyet mamaya geçtik bir aydır bunu kullanıyoruz huzursuzluğu hala geçmiş değil uykuya bazen beş saatte anca geçiyor mamasını zorla içiyor içmek istemiyor tadından dolayı sanırım bilmiyorum bazen de iyi içiyor kilo alımı da pek olmadı . Bugün doktora alerji için diyet mamaya geçtik huzursuzluğu geçmedi bari doğru düzgün bir mama verelim çocuğa dedim golden goat başlayalım dedi . Şimdi alerji değilse neden şimdiye kadar diyet mama verdik yeşil kaka tek başına belirti midir ? Huzursuzluğu neden geçmemiş olabilir alerjiyse. Golden goat mama nasıl bir mamadır sizce
B

Betül ..

3 Şubat 2026 00:56
Öncelikle hangi alerji mamasını kullandınız acaba? Yeşil kaka tek başına alerji belirtisi değil sağlıklı bebişlerde de yeşil kaka oluyor diye biliyorum eğer geçmeyen gaz, vücutta döküntü, yüzde kızarıklık, kakada sürekli mukus, aşırı kusma tarzı şikayetler alerji belirtisidir. Golden goat bebeğime gaz yapmamıştı ancak aşırı derecede kabız yaptı az daha lavman yapmak zorunda kalacaktık ıkınmaktan mahvolmuştu çocuk ama her bebek farklıdır iyi de gelebilir sizin bebişe yani denemeden bilmek zor maalesef
E

Ece U.

3 Şubat 2026 01:09
Ben bebeğime golden goat kullanıyorum ama bu uygulamanın kurucusu Osman hocanın storylerinde daha yeni bugün yeşil kakadan bahsetmişti ve gayet normal diye bı açıklama yapılmıştı ayrıca alerjen bı bebek bünyesine keçi sütlü mama çok ağır gelmez mi bilmediğim için soruyorum
E

Ece U.

3 Şubat 2026 01:22

Betül

Öncelikle hangi alerji mamasını kullandınız acaba? Yeşil kaka tek başına alerji belirtisi değil sağlıklı bebişlerde de yeşil kaka oluyor diye biliyorum eğer geçmeyen gaz, vücutta döküntü, yüzde kızarıklık, kakada sürekli mukus, aşırı kusma tarzı şikayetler alerji belirtisidir. Golden goat bebeğime gaz yapmamıştı ancak aşırı derecede kabız yaptı az daha lavman yapmak zorunda kalacaktık ıkınmaktan mahvolmuştu çocuk ama her bebek farklıdır iyi de gelebilir sizin bebişe yani denemeden bilmek zor maalesef

Betül hanıma katılıyorum her bebek farklı benim bebeğimde de gaz ve kabızlık hiç olmadı tam tersi anne sütü aldığında 2-3 günde tuvalete çıkan kızım mamayı içer içmez tuvaletini yapıyordu. Bebeğinizi gözlemleyin bu bı öneriyle olacak gibi değil çünkü alerji
G

Gamze N. D.

3 Şubat 2026 01:26
Yeşil kaka tek başına belirti değildir. Benim çocuğumda geçmeyen egzama, döküntü, kızarıklık ve mukuslu kaka olduğu halde öyle bir mamaya başlanmadı. Bende golden goat kullanıyorum ne gaz yaptı ne kabız çok memnunum. Bu arada bebeğim katı gıdaya geçene kadar kaka hep yeşildi ve hiçbir zaman sorun görmedi doktorlar.
E

Esra Y.

3 Şubat 2026 01:32
Yeşil kaka normal dedi doktor cok anormal koku yoksa. Ben 10 aylık bebeğime hala golden goat kullanıyorum cok memnunum. Gaz kabız sindirim sorunu hic olmadı kilo alımı da normal ilerledi sismedi cocuk birden.
A

Aslınur H.

3 Şubat 2026 03:56

Esra Yener

Yeşil kaka normal dedi doktor cok anormal koku yoksa. Ben 10 aylık bebeğime hala golden goat kullanıyorum cok memnunum. Gaz kabız sindirim sorunu hic olmadı kilo alımı da normal ilerledi sismedi cocuk birden.

Koku var koku olunca sıkıntı mı peki
A

Aslınur H.

3 Şubat 2026 03:58

Gamze Nur Demirbilek

Yeşil kaka tek başına belirti değildir. Benim çocuğumda geçmeyen egzama, döküntü, kızarıklık ve mukuslu kaka olduğu halde öyle bir mamaya başlanmadı. Bende golden goat kullanıyorum ne gaz yaptı ne kabız çok memnunum. Bu arada bebeğim katı gıdaya geçene kadar kaka hep yeşildi ve hiçbir zaman sorun görmedi doktorlar.

Bizim doktor direkt alerji dedi kime inanacağımı şaşırdım size katılıyorum bizde bu bulgular yok sadece renk yeşil ve bebek içmiyor diyet mamayı
A

Aslınur H.

3 Şubat 2026 03:59

Ece Unan

Betül hanıma katılıyorum her bebek farklı benim bebeğimde de gaz ve kabızlık hiç olmadı tam tersi anne sütü aldığında 2-3 günde tuvalete çıkan kızım mamayı içer içmez tuvaletini yapıyordu. Bebeğinizi gözlemleyin bu bı öneriyle olacak gibi değil çünkü alerji

Aslında alerji mi o da tam belli değil
A

Aslınur H.

3 Şubat 2026 04:01

Betül

Evolvia rp1 kullanıyoruz yeşil renk dışında bir belirti yok bir de aşırı huzursuz
G

Gizem ..

3 Şubat 2026 10:58
Benim kızımda önce sma sonra aptamil kullandık biliyorsunuz toplatıldı vs ama hipp combiotik’ten çok memnunum 3-4 günde bir kaka yapıyordu şimdi 2 güne indi zorla ama içiyordu şimdi daha rahat ve gaz sancılarımız bitti neredeyse
A

Aslınur H.

3 Şubat 2026 22:41

Gizem

Benim kızımda önce sma sonra aptamil kullandık biliyorsunuz toplatıldı vs ama hipp combiotik’ten çok memnunum 3-4 günde bir kaka yapıyordu şimdi 2 güne indi zorla ama içiyordu şimdi daha rahat ve gaz sancılarımız bitti neredeyse

Kaç aylık kızınız Allah bağışlasın
G

Gizem ..

3 Şubat 2026 22:53
Sağolun 4 buçuk aylık
G

Gamze N. D.

7 Şubat 2026 15:05
Bence korkmayın süreci akışına bırakın. Dediğim gibi çocuğumda geçmeyen egzama döküntü her şey vardı doktor alerji dedi alerji testleri yapıldı kan ve cildinde. Hiçbir şeye alerjisi çıkmadı. Ne ben diyet yaptım ne bebeğim diyet mama kullandı. Ve ek gıdaya geçiş yaptık. Ek gıdada hiçbir zaman süt ürünleri ve yumurtayı kesmedim. 7/24 araştırıp düşünüyordum. Sonra boşvermeyi denedim. Bir gün baktım ki bütün döküntüler kızarıklar kaybolmuş. O yüzden bence biraz rahat olun. Bu bir süreç. Doktorlara inancım sonsuz ancak o kadar bilgi karmaşası var ki. Biri yumurtanın beyazını vermeyin biri verin diyor. Biri demir ilacı diş çürütmez biri çürütür diyor. Bizim gibi yeni anneler için bu fikir ayrılıkları inanılmaz zor oluyor. Bence çocuğunuzu 7/24 izleyen gözlemleyen biri olarak ve araştırıyorsanız eğer en iyisini siz bilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir