Lütfen Bilgi Verin-allerji

118 görüntüleme
M

Merve Ç. G.

28 Temmuz 2025 19:20
Süt veya yumurta alerjisi sonradan ortaya çıkar mı, ne gibi işaretlerden anlarız. Lütfen bilgi verin 🤲🏻
Z

Zeyd T. ..

28 Temmuz 2025 19:27
Sonradan kastınız nedir test yaptırdınız mı
M

Merve Ç. G.

28 Temmuz 2025 19:33
4. Ay 4günlük şuan, daha önce herhangi bir belirti yoktu. Ancak şuan yüzü egzama gibi kırmızı oldu 2-3 gündür baya fazlalaştı. Demir ilacına başladık ondan mı bilmem ilk defa kakasında çok minik bir kan gördüm. Herhangi bir test yaptırmadım henüz
H

Hilal ..

28 Temmuz 2025 19:34
Bağışıklık kaynaklı sonradan gelişebilir diye biliyorum. Deride kızarıklık, kusma, ishal, kanlı kaka şiddetli gaz gibi belirtileri olabilir ama ayına göre değelendirme yapmak lazım. Hekiminiz test yapıp buna göre bir diyet verecektir
H

Hilal ..

28 Temmuz 2025 19:36
Benim bebeğim de çok alerjik söylediğiniz belirtileri farklı besinlerde yaşamıştık. Yumurta biraz sorun çıkarabiliyor. Beslenmenizden yumurta, süt, kuruyemiş, tahin, kırmızı meyveleri çıkarıp doktorunuza danışmanızı tavsiye edebilirim
Z

Zeyd T. ..

28 Temmuz 2025 19:47
Hilal hanıma katılıyorum bu arada benim bebeğimde aynı sizin söylediğiniz gibi alerjik egzaması vardı ocean demir damlası kullandım ve ondan olmuş çünlü kaç ay sonra anladım ondan olduğunu bissürü diyet yaptım yumurta vs testte yapıldı negatif geldi sonuölar yani damlayı 3 gün kesin eğer devam etmiyorsa ondandır zaten aradan zaman geçince tekrar verin o zaman anlarsınız
Z

Zeyd T. ..

28 Temmuz 2025 19:48
Ben damlayı kesince düzeldi bayağı bildiğim kadarıyla demir alerjik bir madde imiş ama %99 içindeki tatlandırıcı vs birşey alerjiyi tetikliyor farklı marka deneyebilirsiniz
M

Merve Ç. G.

28 Temmuz 2025 21:05
Size hangi marka demir ilacı iyi geldi peki. Doktorum idrar testi istedi. Yarın test vereceğix
Z

Zeyd T. ..

28 Temmuz 2025 23:47
Farklı demir ilacı vermedim tekrar demir seviyesi ilyi geldiği için
M

Merve Ç. G.

29 Temmuz 2025 08:35
Anladım, inşallah bizim için de bi çözüm olur. Teşekkür ederim
Z

Zeyd T. ..

29 Temmuz 2025 13:37
Ne demek umarım biraz olsun içimiz rahatlamıştır

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir