Lütfen Biberon Yardım
98 görüntüleme

Dilan Ç.
1 Mart 2026 20:12
Bebeğim 6 aylık olduk ilk kez biberon vereceğim ama biberondan çekmeyi bilmiyor ağzına almak istemiyor. Birkaç biberon denedim ağzına almadı. Bugün de philis avent biberon aldım. Bebeğime biberon nasıl emmeyi öğretebilirim lütfen hızlı bir şekilde öğrenmesini istiyorum.
E
Elif ..
1 Mart 2026 20:33
Bende bebeğime biberonu ben verince almıyor kendi eline tutturunca alıp emiyor ama sadece su içiyor deneyebilirsiniz

Dilan Ç.
1 Mart 2026 20:41
@Elif🌸 anne sütü sandım ama almıyor ağzına
R
Rabia Ş. ..
1 Mart 2026 20:48
Aventler kendileri akmıyor emme ile geliyorlar belki emmediği için oradan besleneceğini anlamamıştır. Önce daha uykun fiyatlı kendi kendine akan biberonlarla mı alışritırsanız acaba?
R
Rabia
1 Mart 2026 21:19
Biberon ucunu bebebğin damağına doğru tutun, emme refleksi bu şekilde aktif hale gelebilir. Avent biberondan içmesi çok zor oluyor biz lansinoh kullanmıştık memnunduk
E
Elif ..
1 Mart 2026 21:24
@Elif anne sütü sandım ama almıyor ağzına
Biz ilk 3 ay biberon ile beslendi Hemde o hızlı akış ucuz biberonlarşa avent i hiç çekemiyordu sonra lansinoh aldık ara ara tuttu onu da sütüm yettiği dönemlerde mama vermeyi bıraktım sonra sütüm az olduğunu düşünerek biberon vermeye çalıştım ama asla almıyor bende alışsın diye su koyup veriyorum bu aralar suyu içiyor ama mama verince içmiyor maalesef

Fatma A. U.
1 Mart 2026 21:45
Aventi benim kızımda çekemedi civilden moama marka biberon aldım öylelikle alıştı şimdi onunla veriyorum