Lütfen Bakınnn

552 görüntüleme
M

Melisa E. P.

10 Haziran 2026 17:30
Merhabalar, benim oğlumun ultrason ölçümleri BDP 34 hafta 4 gün çıkıyor, HC 36hafta 4 gün ama FL tam 28 hafta çıkıyor ben 33 hafta 1 günlük gebeyim aranızda bu durumu yaşayan var mı normal mi ? 5 hafta geriden geliyor kol ve bacak kemikleri, baş ve karın çevresi önden gidiyor 🙏
T

Tuğba B. ..

10 Haziran 2026 17:49
İnanın hiç bir bilgim yok dr nediyor. Perinataloji bölümüne gitseniz daha detaylı inceleniyor
M

Melisa E. P.

10 Haziran 2026 17:50
Tuğba Beyazgül
İnanın hiç bir bilgim yok dr nediyor. Perinataloji bölümüne gitseniz daha detaylı inceleniyor
Gittim genetik olabilir diyor ama emin olamadım
F

Fatma Ö.

10 Haziran 2026 18:00
Detaylı ultrason normal ise genetik olabilir benim bebeğim de 2 hafta geriden geliyoru
F

Fatma Ö.

10 Haziran 2026 18:02
3 hafta en fazla olmalı diye biliyorum başka Dr a da görünün
M

Melisa E. P.

10 Haziran 2026 18:02
Fatma Özyurt
Detaylı ultrason normal ise genetik olabilir benim bebeğim de 2 hafta geriden geliyoru
Her hangi bir sıkıntı yok allaha şükür
B

Betül C.

Premium Üye
10 Haziran 2026 18:04
evham yapmayın bence banada çok önde diyolardı peritanoloji doktoru genetik dedi sonra bi doğdu normal bebek ne çok iri ne çok kilolu inanın ultrason o kadar çok yanılma payı var ki korkuyosunuz gereksiz yere ki zaten ha önde ha geride bişey farketmez anne karnında bişey yapılmıyo içinizi ferah tutup sakin kalı
M

Melisa E. P.

10 Haziran 2026 18:07
Betül Can
evham yapmayın bence banada çok önde diyolardı peritanoloji doktoru genetik dedi sonra bi doğdu normal bebek ne çok iri ne çok kilolu inanın ultrason o kadar çok yanılma payı var ki korkuyosunuz gereksiz yere ki zaten ha önde ha geride bişey farketmez anne karnında bişey yapılmıyo içinizi ferah tutup sakin kalı
Anladım aydınlattığınız için çok ama çok teşekkür ederim 🙏
E

Ebru

10 Haziran 2026 18:24
Melisa hanımcım benim kızımın da hep karın çevresi geriden gelmişti hatta doktor birkaç kez gelişim geriliği olabilir takip edelim sezeryan olur belki falan demişti ama sonlara doğru yapısal herhalde dedi. Hiçbir sıkıntı olmadan normal doğum yaptım karın çevresi kilosu da ortalamaydı ultrason ölçümleri yanıltıcı olabiliyor bazen. Tabi genetik faktörler de etkili.
M

Melisa E. P.

10 Haziran 2026 18:37
Ebru
Melisa hanımcım benim kızımın da hep karın çevresi geriden gelmişti hatta doktor birkaç kez gelişim geriliği olabilir takip edelim sezeryan olur belki falan demişti ama sonlara doğru yapısal herhalde dedi. Hiçbir sıkıntı olmadan normal doğum yaptım karın çevresi kilosu da ortalamaydı ultrason ölçümleri yanıltıcı olabiliyor bazen. Tabi genetik faktörler de etkili.
Anladım çok teşekkür ederim, sadece karın çevresi mi boyu vs normal miydi
M

Melisa E. P.

10 Haziran 2026 18:38
Ebru
Ve ne kadar bir gerilikti
E

Ebru

10 Haziran 2026 18:41
Melisa Eke Polat
Ve ne kadar bir gerilikti
baş ve kol bacak ya haftası ile aynıydı ya da önde ama karın çevresi 3 hafta geriden geliyordu doğuma kadar da geriden dedi doktor ama kızım ortalama kilo boyda doğdu. Ultrasonda pozisyondan kaynaklı ölçüm hataları olabiliyor eğer detaylıda sorun çıkmamışsa sıkıntı yoktur inşallah içinizi gönlünüzü ferah tutun
S

Seher T.

10 Haziran 2026 19:32
Benimde oglum 3 haftaya yakın geriden geliyordu evet biraz kucuk doğdu ama sağlıklı doğdu cok sukur
M

Melisa E. P.

10 Haziran 2026 20:41
Seher Tas
Benimde oglum 3 haftaya yakın geriden geliyordu evet biraz kucuk doğdu ama sağlıklı doğdu cok sukur
Anladım canım çok teşekkür ederim, bacak mı 3 hafta geriden geliyordu
S

Seher T.

10 Haziran 2026 20:48
Melisa Eke Polat
Anladım canım çok teşekkür ederim, bacak mı 3 hafta geriden geliyordu
Bizde her yer geriden geliyordu
M

Melisa E. P.

10 Haziran 2026 22:09
Seher Tas
Bizde her yer geriden geliyordu
Anladım allaha şükür ne güzel her şeyin iyi olmasına sağlıklı olmasına sevindim darısı başıma 🙏
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir