Lütfen Akıl Verin
186 görüntüleme
G
Gurbet
6 Temmuz 2025 08:28
Bebeğim 5.5 aylık 4 ay sağım yaparak verdim sonra stüm kesildi mamadan devam ettim anca son 3 aydır bana hiç kilo almamış gibi geliyor zaten en son tarttığımda hala 6800’dü kilosu ve ilerleme olduğunu sanmıyorum nestlenin mamasını veriyordum son 10 gündür bebelac kullanıyorum günde 600-700 cc zor içiriyorum belki o kadar içmiyor da
Sizin nestlenin maması hakkında bilginiz var mı siz olsanız hangisini verirsiniz bu arada aptamil comfortta verdim hiç beğenmedi içmedi lütfen yardımcı olun bana 🥺
Sizin nestlenin maması hakkında bilginiz var mı siz olsanız hangisini verirsiniz bu arada aptamil comfortta verdim hiç beğenmedi içmedi lütfen yardımcı olun bana 🥺
A
Ayşe K. C.
6 Temmuz 2025 08:56
Hipp e güven duyorum. Hiç vermedim ama versem hipp organik verirdim. Süt için bende 3 ay sağarak verdim emzirince kusuyordu sağıp verince kusmuyor diye bizde 5.5 aylığız 1 aydır emziriyorum yine kusuyor ama ilk başlardaki gibi değil birde sütünüzden vazgeçmeyin bir ara benimde gider gibi oldu u sürecine girdim her 1.5 saatte bir sağdım gece dahi olsa 2 saatte bir sağdım 4. Günde arttı sütüm . Ebe tülin var instagramda onun videolarından yararlanabilirsiniz. 1.5 saatle 2 saat arası sağım yapmanın önemini ondan öğrenmiştim profeston hormanı ilk sağmaya başladığın an ile 3. Saatin sonunda dibe düşüyor 3. Saatte gelmeden dibe düşürmeden tekrar sağınca pregeton hormonu yine artıyor işte 4 gün veya 5 gün dayanmanız lazım bu tempoya
Y
Yasemin İ. K.
6 Temmuz 2025 09:10
Ben devam sütü olarak Sma kullanıyorum. Fiyatı hipp e göre daha uygun. Tabi en iyisi hipp demişlerdi sorduklarım
G
Gurbet
6 Temmuz 2025 09:21
Ama sütüm tamamen kesildi sağom yapsam geri gelir mi sütüm

Nur G.
6 Temmuz 2025 09:22
Bende ama kullanıyorum bebeğim küçük doğdu ve sma ile güzel kilo aldı tavsiye ederim
D
Dilan ..
6 Temmuz 2025 09:54
Bebeği emzirmeye çalışın ten tene temas ile sağım işini erteleyin bol su için iyi beslenin
N
Nurgül Ö.
6 Temmuz 2025 10:01
Ben emzirdim ama arkadaşım sma kullandı ve çok kiloluydu bebeği.
D
Damla K.
6 Temmuz 2025 10:14
5.5 aylık 600-700 CC gayet yeterli bir miktar zaten yakında ek gıdaya başlancak ve bu oran düşebiliyor . Rutin kontrollere gitmiyor musunuz son 3 aydır . Benim bebeğim 8 aylık ek gıdayla birlikte günlük mama alımı 600 zor buluyor ama her ay yeterli bir kilo alımı var mama anne sütü gibi değil çocuklara çabuk kilo yapıyor ve daha fazla yok tutuyor sık vermeyin mama sürelerinin aralarını biraz uzatın daha iştahlı içer .
G
Gurbet
6 Temmuz 2025 16:30
Kontrole gidiyoruz tabi bi ay evvel gittik 6800’dü ve doktor kilosunun iyi olduğunu söyledi zaten o aralar iştahsız olduğu için kilo almamasını normal buldum ama hala bi fark görmeyince endişelendim yarın tekrar kontrole götürecem
M
Meryem Y.
7 Temmuz 2025 18:46
Bence kesinlikle gelir sütünüz instagramda melike dolunay var o sürekli sağımla süt arttırıyor ona bakabilirsiniz