Lütfen Acil Yardım Eder Misiniz ?

113 görüntüleme
G

Gülsüm

20 Aralık 2025 20:28
5 ay 4 günlük bi oğlum var.
3650 kg doğdu şuan 8,5 kg- 49 cm.doğum boyu şuan 68 cm
Sadece anne sütü alıyor.
50. Günden beri her sabah emdikten sonra kusuyor.
son bi haftadır her saat başı uyanıyor ilk uyanışta emziriyorum ikinci uyanışta emzik veriyorum ne yapacağımı bilmiyorum bi rahatsızlık belirtisi yok.
A

Ayşe Ş. ..

20 Aralık 2025 20:37
Süt kesiği gibi kusma ise normal ama fışkırır tarzda ise alerji olabilir bir doktorunuza gidin. Saat başı uyanıyor ise derin uykuya dalamiyor demektir. Bizde doktorumuza danışmıştık. Gelişimi boyu kilosu herşeyi gayet iyi. Uyurken süttüm azaldığı için acıkıyormuş. Sizde durumu anlatın tüm olasılıkları eleye eleye ancak doktorunuz karar verebilir bence
N

Nur A.

20 Aralık 2025 20:48
Gece uyanması dişten olabilir ağrı kesici verip uyutmayı deneyin bence
Z

Züleyha

20 Aralık 2025 21:26
Diş sıkıntı olabilir. Dişlerinde şişlik var mı? karanfil ve zeytin yağı karışımıyla diş yerlerine masaj yapın onu rahatlatır
B

Buket ..

20 Aralık 2025 21:42
Dis olabilir uykudan önce Islattığınız bir bezle damağına masaj yapabilirsiniz, silikon parmak fırçalar var onu da deneyebilirsiniz. Ağrıdan uyanıyorsa ağlıyorsa calpol verebilirsiniz ama cok sık degil.
Uyku hijyenine de dikkat etmek lazım oda çok sıcaksa üstü kalınsa burnu tıkandıysa bu sebeplerden de uyaniyor olabilir
B

Buket ..

20 Aralık 2025 21:43
Sabah ilk emmede kusuyorsa emerken mola verdirin hızlı emdikleri icin kusabiliyorlar benimki öyleydi her sabah hızlı emdiği için kusuyodu emerken mola verdirince gegirince kusmuyordu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir