Lohusa Kanaması

94 görüntüleme
Ö

Özge C.

27 Mart 2026 17:31
Normal doğum yapmıştım 40 gün lohusalığımda kan gördüm kırk muaynesine gittiğimde her şey normal dedi fakat muayneden bir kaç gün aradan sonra tekrar kanamam geldi ilk reglimi oldum sanıyorum bilmiyorum aradan 10 gün geçtikten sonra tekrar lekelenme yaşıyorum 62. Günümdeyim böyle olan var mı normal mi bu durum tekrar muayneye gitsem tahlil vs mi yapar? Alttan muayne olmuştum herhsngi birşey görmedi o zaman ama bilmiyorum
A

Arzu.G

27 Mart 2026 18:36
Düzensizlik olması normal merak etmeyin muayeneniz de yapılmış zaten .emziriyorsanız uzun süre regl olmayabilirsiniz de endiselenmeyin
Latife K.

Latife K.

27 Mart 2026 22:39
Benimde böyleydi 32.gün bitti sonra bir hafta sonra yine başladı. Sonra geçti 50 lerde bir daha başladı. Çok korkmuştum heralde dedim içimde bir şeyler kaldı. Doktora gittim bir seneye kadar ara kanamalar olur dedi. Sonra bir daha görmedim. [6.ayda](6.ayda) regl oldum ve suan düzenli bir şekilde görüyorum. Normal bir durum demişti yani
M

Melisa

28 Mart 2026 00:15
Bende oyle yaşadım emzirmeden dolayi hormonlar düzensiz dedi hatta bir ayda 2 kere oldum su gibi geliyordu
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir