Lohusa Hüznü
206 görüntüleme

Sümeyye Ş.
6 Şubat 2026 10:37
40. Günüme kadar bir şeyim yoktu. 40. günden sınra annem gidince ağlama ve yalnızlık geldi. Bebeğime bakaamaz oldum. Annemin yanına geldm düzeliyorım derken burda da eve dönünce tekrardan aynılarını yasayacagımı düsünüp kaygılanıyorum ne zaman geçer bunlsrı yaşayan var mı😢suan 52. Gün
N
Nurgül B.
6 Şubat 2026 11:19
Merhaba ben de aynı şekildeydim daha 20 günümdeydim Annem yanımdan gidince çok kötü oldum sürekli ağlıyordum gün içerisinde dayanamayıp annemin yanına gittim yaklaşık bir buçuk ay kadar falan kaldım ve dönünce asla yapamam diye düşünüyorum ama inanın o bebek büyüdükçe insan da alışıyor onunla zaman geçirince o gülmeye başlayınca biraz aktivitelere başlayınca O yüzden hiç canınıza sıkmayın İnsan alışıyor Bana da diyorlardı Alışırsın alışıyorlar falan diye inanmıyordum ama gerçekten de oluşuyormuş insan ve güzelleşiyormuş
S
Saliha B.
6 Şubat 2026 11:25
Bende aynı durumdaydım şimdi 3. Ayımızdayım ve çok daha iyiyim o hüzünler geçiyor merak etme kendini rahatlatmaya çalış zor zamanlar biliyorum hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ama gerçekten hepsi geçiyor kaygılanmana hiç gerek yok

Fatma A. U.
6 Şubat 2026 11:42
Geçiyor merak etmeyin hatta yalnız olduğunuzda bebişinizle tek vakit geçirdiğinizde daha iyi anlıyorsunuz
Kızım 22 günlükten kayınvaldem gitti 2 gün zorlandık
Sonra bir baktım hayat evde başka birinin olmasıyla daha zor eşim kızım ve ben alıştık
Daha sonra bunları düşünmeye vakit kalmıyor zaten kaygılanmayın
Hiç geömiyeceğini düşünüyorsanız şehir hastanelerinin gebe psikolokları var onlara başvurun inanılmaz işe yarıyor
Ben gebeyken yaşadım bebeğime bişey olur korkusuyla çok iyi geldi
Kızım 22 günlükten kayınvaldem gitti 2 gün zorlandık
Sonra bir baktım hayat evde başka birinin olmasıyla daha zor eşim kızım ve ben alıştık
Daha sonra bunları düşünmeye vakit kalmıyor zaten kaygılanmayın
Hiç geömiyeceğini düşünüyorsanız şehir hastanelerinin gebe psikolokları var onlara başvurun inanılmaz işe yarıyor
Ben gebeyken yaşadım bebeğime bişey olur korkusuyla çok iyi geldi

Sümeyye Ş.
6 Şubat 2026 12:02
Kalmaya devam etmeyip İstanbul’a evime döneyim mi sizce bir an önce oradaki düzenimi alışayım
B
Buket ..
6 Şubat 2026 12:16
Kalmaya devam etmeyip İstanbul’a evime döneyim mi sizce bir an önce oradaki düzenimi alışayım

Fatma A. U.
6 Şubat 2026 12:30
Biz kadınların başa çıkamıyacağı şey yok emin olun
Bebişlerimizi doğurduysak gerisini de hallaederiz

Sümeyye Ş.
6 Şubat 2026 12:35
Teşekkür ederim kızlar birazda olsa rahatladım ❤️
E
Elanur Ü.
6 Şubat 2026 20:51
Ben de öyleyim. Çünkü bizler hala annelerimizin bebeğiyiz, nasıl ki bebeklerimiz bizden ayrılınca ağlıyor mutsuz oluyor,aslında bizler de öyleyiz Allah başımızdan eksik etmesin onları. Ama bu lohusalık dönemi artık bitmeli ağlamaktan sıkıldım 😀👌🏼

Sümeyye Ş.
6 Şubat 2026 20:52
Ben de öyleyim. Çünkü bizler hala annelerimizin bebeğiyiz, nasıl ki bebeklerimiz bizden ayrılınca ağlıyor mutsuz oluyor,aslında bizler de öyleyiz Allah başımızdan eksik etmesin onları. Ama bu lohusalık dönemi artık bitmeli ağlamaktan sıkıldım 😀👌🏼
C
Cansu ..
6 Şubat 2026 21:24
Benim annem 13. Günümde gitmişti. Asla yapamam dedim öyle bir boşluğa düşmüştüm ki çok yalnız hissediyordum. Kaynanamın yanında kalmaya başladım baktım bu sefer böyle de olmuyor yalnız da olsam kendim bakacağım dedim. Sonra alıştık bebeğimle birbirimize. Geçiyor gerçekten. Şu an 3 aylık olduk sayılır bazen yine yanımda biri olsa diyorum ama canım sıkıldığı için 😂

Sümeyye Ş.
6 Şubat 2026 22:56
Benim annem 13. Günümde gitmişti. Asla yapamam dedim öyle bir boşluğa düşmüştüm ki çok yalnız hissediyordum. Kaynanamın yanında kalmaya başladım baktım bu sefer böyle de olmuyor yalnız da olsam kendim bakacağım dedim. Sonra alıştık bebeğimle birbirimize. Geçiyor gerçekten. Şu an 3 aylık olduk sayılır bazen yine yanımda biri olsa diyorum ama canım sıkıldığı için
L
Leyla.ekin
8 Şubat 2026 01:43
Açıkcası sezeryan sonrası çok sıkıntılıydı malum dikişler ama içiniz rahat olsun biz ilk 18 gun hiç destek almadık eşimle sonrasında kaynana geldi ama duzenimiz bozuldu doktor sarılık olmadıgı için anne sutu yeter demesine ragmen kaynana yuzunden "ac mı ac mı?"diye diye yetersiz hissettirdi mama + anne sutu haline geldi 3 hafta kaldı gıttıgınde sukur dedik bebegımiz 3.5 aylık oldu ve 1 aydır falan cok gerekmedikce mama vermiyorum.. neyse sunu demeye çalısıyorum o ilk hafta o dikiş agrılarıyla bir şekilde baktık burda eşinizşn yaklasımı cok onemli ben lohusalıgı cok yasamadım ama anlayabiliyorum en buyuk değişim eski biz değiliz artık.. eşlerimiz babalık vardı kazandı ama hala ayrı bir bireyler bizler ise 2 bireyiz ve herseyi ona gore planlıyoruz sadece bu konuda zorlandım ama inanın bakılıyor korkmayın kendinizi şartlandırmayın kötü anne miyim bakamıyor muyum falan diye dusunmeyın cunku hepimiz çocugumuz için en iyi anneleriz.. ben cok bunaldıgımda bebeğimi yatagına koyup 5 dk balkona cıkıp nefes alıyordum cok iyi geliyordu deneyin ama asla korkmayın..Bakamayacak olsak Rabbim bizlere emanet etmezdi 😇💜