Lohusa Depresyonu
127 görüntüleme
A
Ayşe .. ..
6 Nisan 2026 02:32
Elle tutulur bir sebebi yok aslında ama bir kere ateşi çıktığında sabahında farketmediğimi düşünüp akşama kadar ateşli olduğunu zannetmiştim . Daha sonrasında ateşi çok yükselmeden düştü aslında ama o ve bunun gibi şeylerden dolayı suçluluk hissim çok arttı ve sanırım buna bağlı lohusa depresyonu yaşıyorum. İlk yaşadığımda hasta olmuştum kulak ve boğaz enfeksiyonu hemen iyileşip onabakmam gerekir diye zorlamıştım kendimi ama gece terletip uyandıktan sonra tekrar hiç uyuyamıyordum çarpıntı tutuyordu Bu 1 hafta kadar sürmüştü böyle . Şimdi de düşünmekten uyuyamadım böyle yaşayan var mı bu döngüden kurtulmak için ne yapmak gerekir en ufak yorgunluğum da üzüntümde içimde vesvese olup ölme istiyorum gibi düşündürtüyor aslında desteğimde var ama herşeye yetişememekten yoruldum 5. Aya giriyoruz
F
Fidan A.
6 Nisan 2026 05:09
Siz çok güzel bir annesiz. Siz iyi olun, çocuk da iyi olacak. Kucaklayın, öpün, koklayın. Çocuk bu, elbüt hasta olacak, sizin suçunuz deyil ki, bünyesi alışmalı hastalığa, bir növ aşı gibi düşünün. Ben de ilk çocuğumda böyleydim, amma sonra gördüm ki, ben korkdukca çocuğum da korkuyor. Zaten ne yapsak da hastalanacağız, normal bir şeyler bunlar. Çocukla beraber oynayın, deyin, gülün. Yemenize dikkat edin, iyi beslenin, dinlenmeye çalışın. Her şey güzel olacak, inşallah
Ş
Şule ..
6 Nisan 2026 06:55
Destek almanızda fayda var. Bunu hem bebeğinize borçlusunuz hem kendinize. Siz iyi olun ki o da iyi olsun hem fiziksel olarak hem de duygusal manada
A
Ayşe .. ..
6 Nisan 2026 15:30
Destek almanızda fayda var. Bunu hem bebeğinize borçlusunuz hem kendinize. Siz iyi olun ki o da iyi olsun hem fiziksel olarak hem de duygusal manada
A
Ayşe .. ..
6 Nisan 2026 15:32
Siz çok güzel bir annesiz. Siz iyi olun, çocuk da iyi olacak. Kucaklayın, öpün, koklayın. Çocuk bu, elbüt hasta olacak, sizin suçunuz deyil ki, bünyesi alışmalı hastalığa, bir növ aşı gibi düşünün. Ben de ilk çocuğumda böyleydim, amma sonra gördüm ki, ben korkdukca çocuğum da korkuyor. Zaten ne yapsak da hastalanacağız, normal bir şeyler bunlar. Çocukla beraber oynayın, deyin, gülün. Yemenize dikkat edin, iyi beslenin, dinlenmeye çalışın. Her şey güzel olacak, inşallah