Lohusa Depresyonu

147 görüntüleme
F

Fatma P. ..

17 Şubat 2026 16:31
Merhaba,16 aylık bebeğim var 13 aydır psikologa gidiyorum fakat yine çoğu zaman umutsuzluk kaygılanma ve öfke patlamaları yaşıyorum. Daha önce psikiyatriye gittik lohusa depresyonu yaşadığımı söyledi fakat emzirdiğim için ilaç vermek istemedi, bu şekilde devam edin dedi. Fakat artık dayanamıyorum bebeğim büyüdükçe daha çok anlıyor ruhal olarak kötü olduğumda oda etkileniyor terapide fayda etmiyor gibi hissediyorum ne yapacağımı şaşırdım:((
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

17 Şubat 2026 17:12
Lütfen yanlış anlamayın kusura bakmayın hani evet hâkım değil bunu sormak ama eşinizle aranız nasıl bence eş desteği baya baya etkiliyor bu süreçte
Ö

Özge T.

17 Şubat 2026 17:30
Kendimi sizin yerinize koydum aklıma ilk olarak doktorumu değiştirmek geldi. Emzirme bitene kadar hiç bir ilaç yok muymuş iyi gelen acaba
M

Merve K.

17 Şubat 2026 18:19
Vitaminlerinize baktırdınız mı onların çok etkisi oluyor. Doktorlar alt sınıra yakın bile olsa normal görüyor ama vücudumuza yeterli gelmiyor üst sınıra yakın olması çok önemli özellikle magnezyum, d vitamini, demir, b12 gibi vitaminler. Vitaminsizlik ve üstüne uykusuzluk depresyonu tetikliyor. O ilaçları alacağınıza önce düzenli ve sağlam bir vitamin desteği yapın. Devletin karşıladıklarından ziyade özel ilaçları tavsiye ederim onlar daha etkili
F

Fatma P. ..

17 Şubat 2026 20:17

🧸Ebru Keleş 🧸

Lütfen yanlış anlamayın kusura bakmayın hani evet hâkım değil bunu sormak ama eşinizle aranız nasıl bence eş desteği baya baya etkiliyor bu süreçte

Eşim elinden gelen her şeyi yapıyor sağolasun annemde yanımda desteğim çok ona rağmen bu şekilde malesef
F

Fatma P. ..

17 Şubat 2026 20:18

Özge Topçu

Kendimi sizin yerinize koydum aklıma ilk olarak doktorumu değiştirmek geldi. Emzirme bitene kadar hiç bir ilaç yok muymuş iyi gelen acaba

Hiç bilmiyorum gerçekten, tekrar bi gitmeyi düşündüm bende başka bir hastaneye ama önce belki buradan da bir fikir alırım diye sormak istedim çok sağolun
F

Fatma P. ..

17 Şubat 2026 20:19

Merve K

Vitaminlerinize baktırdınız mı onların çok etkisi oluyor. Doktorlar alt sınıra yakın bile olsa normal görüyor ama vücudumuza yeterli gelmiyor üst sınıra yakın olması çok önemli özellikle magnezyum, d vitamini, demir, b12 gibi vitaminler. Vitaminsizlik ve üstüne uykusuzluk depresyonu tetikliyor. O ilaçları alacağınıza önce düzenli ve sağlam bir vitamin desteği yapın. Devletin karşıladıklarından ziyade özel ilaçları tavsiye ederim onlar daha etkili

Bazı Vitaminlerim düşük evet , alıyorum doktorum verdiklerini değil kendim aldım dediğiniz gibi ama özellikle vitamin d çok zor yükseliyor
M

Merve K.

17 Şubat 2026 20:46

Fatma Pınarcık

Bazı Vitaminlerim düşük evet , alıyorum doktorum verdiklerini değil kendim aldım dediğiniz gibi ama özellikle vitamin d çok zor yükseliyor

Maalesef doktorlar hamilelikte bizleri yeteri kadar desteklemiyor sonrasında da uykusuzluk, emzirme vs toparlamak çok zor oluyor. Başka bir doktora hatta eczacıya da sorabilirsiniz biraz yüksek kullansanız daha iyi olur öyle bir kaç damla ile kolay kolay yükselmiyor.
Sümeyye Ş.

Sümeyye Ş.

18 Şubat 2026 18:37
Psikiyatriye gidin gerekirse doktor değiştirin. Emzirirken kullanılsn antidepresanlar var. Siz iyi olucaksınız ki cocugunuzda iyi olsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir