Lipofix Demir Damlası

57 görüntüleme
M

Merve

26 Şubat 2026 01:54
Merhaba bebeğim 7 buçuk kilo. Doktorumuz kilo başına 1 damla dedi ama okuyup araştirinca bu miktarın çok az olduğunu farkettim. Bu damlayı kullanan var mı? Nasıl veriyorsunuz?
S

Sıla s. ..

26 Şubat 2026 02:23
Bende ocean kullanıyorum kilo başına 1 damla dediler hep öyle kullandım fakat kilo başına 2 damla yapan çoğu kişiyi gördüm
Afranur K.

Afranur K.

26 Şubat 2026 05:53
Ben çok araştırdım 😅 kafam karışmıştı benim de sonra doktorumuzla da görüşünce daha net anladım. 9. Ay hemogramı yapılana kadar destekleyici olarak veriyoruz. 1 damla yani. Eğer 9. Ayda kan değerleri günde kilo başı 1 damla ile yükselmemişse, ki çoğu bebekte yükselir yeterli olur dedi, tedavi amaçlı kilo başına 2 damlaya hatta bazen 3-4 e duruma göre yükseltiyoruz dedi.

Siz yeni başladıysanız yani 4. Aydaysanız kilo başı 1 damla ile başlamanız yeterli olacaktır. Hatta biz ilk başladığımızda vücuduna ağır gelmesin diye önce yarım ölçekle başladık 1 hafta kontrol ettik sonra kilo başı 1 damlaya başladık.
M

Merve

26 Şubat 2026 22:29
Çok teşekkür ederim hanımlar 😊

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir