Lenf Nodu Şişkinliği

141 görüntüleme
F

Feyza G.

14 Şubat 2026 13:25
10.5 aylık bebeğimin çene altı yan taraflarında hareketli lenfler var. Ultrasonda 1.85 ve 1.32 cm çıktı. Sizin bebeklerinizde de var mı lenf ben çok korkuyorum hanımlar.
E

Elvan

14 Şubat 2026 18:26
Benım oğlumdada var kulah arkasında bende merak edıyorum lütfen bilgi verin bı durumu yaşayanlar
F

Feyza G.

14 Şubat 2026 18:59
Siz usg çektirdiniz mi, bebeğiniz kaç aylık? 1 yaş altında pek lenf beklenmez denildiği için endişeliyim ben. İnşallah bebeklerimiz sapasağlamdır.
E

Elvan

14 Şubat 2026 20:34
Evet iki kere çektirdik bebeğim 20 aylık sadece boyun da var ilk 2 cm di sonra 1 cm altına düştü ama hayla duruyorlar 2 tane var bebeğim görünürde gayet sağlıklı ama orda olması bile can sıkıyor 3 tane doktora gosterdım reaktif ama yınede tedırgınım annelik işte bende detaylı bilgi almak istiyorum
S

Sema A. ..

19 Şubat 2026 03:49
4.5 aylık bebeğim de var 3.5 aylıkken ultrasonda belli oldu antibiyotik kullandık ama küçülme veya büyüme yok 1.5 cm olarak duruyor. Doktorumuz %90 önemli olmuyor ama içiniz rahat etsin diye çocuk hematolojiue gösterebilirsiniz dedi. Şuan bekliyoruz ilerleyen aylarda tekrar götüreceğim. İnşallah sağlıklıdır bebeklerimiz Allah dert verip derman aratmasın

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir