Lenf Bezi Ele Gelmesi

137 görüntüleme
R

Rabia Y.

13 Kasım 2025 09:48
14 aylık kızım kafasının sağ ve sol tarafında ellediğimde mercimek gibi küçük yuvarlak ele geliyor doktorumuza götürdüğümde lenf nodü demişti elle muayene edip bu durumu başka yaşayan varmı normal mi
S

Selin T. ..

13 Kasım 2025 10:08
Benim oğlumda da sizinki gibi ensede nohut büyüklüğünde vardı ultrasonla bakıldı lenf nodü dedi zararsızmış halada duruyor
R

Rabia Y.

13 Kasım 2025 10:10
Kızımın doktoru ultrasona bile gerek duymadı ele geliyor demi böyle yuvarlak kulak hizasında Oğlunuz kaç aylık ben 4 aylıkken farkettim hala geçmedi
T

Tuğba B. ..

13 Kasım 2025 10:20
Boğaz enfeksiyonu geçirince oluşuyor sonra kendiliğinden kayboluyor
R

Rabia Y.

13 Kasım 2025 10:22
bizim geçmedi ya
C

Ceren K.

13 Kasım 2025 12:36
Bebeğim 12 aylık bizim de sol kulağın arkasında ele gelen mercimek kadar bir beze var, eylül ayında fark etmiştim hala geçmedi. Doktor ultrason istemedi bizden de
R

Rabia Y.

13 Kasım 2025 12:42
Ne demişti doktorunuz
C

Ceren K.

13 Kasım 2025 17:44
Sessiz enfeksiyon, oral dönem dolayısıyla ağız yoluyla bulaşan mikroplar veya diş nedeniyle olmuş olabilir dedi. Asıl ceviz büyüklüğünde olsa daha ileri tetkik gerekebilirdi dedi. Açıkçası iki buçuk aydır geçmediği için ben de biraz kafaya takıyorum, aralık ayındaki muayenesinde yeniden göstereceğim
R

Rabia Y.

13 Kasım 2025 18:22
Bizim kaç aydır büyümüyor hiç

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir