Leke Çıkarıcı Önerisi
95 görüntüleme
M
Merve N. G.
16 Eylül 2025 11:49
Ek gıda döneminde oldugumuz için kıyafetlerimiz çok kirleniyor 60 derecede yıkamama rağmen çıkmıyor güzel bi leke çıkarıcı önerisi olan varsa paylaşabilir mi
İ
İpek B. Z.
16 Eylül 2025 11:54
Baby Me marka toz leke çıkarıcı alıyorum ben ebebekten. Cok memnunum, kendi kıyafetlerime de kullanıyorum hatta.
M
Merve N. G.
16 Eylül 2025 11:55
Nasıl kullanıyorsunuz leke çıkarıcıyı ipek hanım
S
Sümeyye S.
16 Eylül 2025 11:59
Merhaba, E bebek Baby Me markasının toz leke çıkarıcısı var. İçeriğinde %30 oksijen bazlı beyazlatıcı, Sodium Carbonate, Sodium Chloride, Citric Asid var. Leke çıkarıyor. İçeriği nedeniyle tekrar yıkama ya da durulama gerektiğini düşünüyorum o yüzden kıyafetler çabuk yıpranıyor. İpek Hanım’ın yanıtı sonra gördüm. Paketin arkasında bir yıkama talimatı var. Çamaşır makinesinde yıkama için 4-6 kg çamaşıra 2-3 yemek kaşığı öneriyor. Ben çamaşır makinesinde 1 yemek kaşığı ekleyip kullanıyorum.
M
Merve N. G.
16 Eylül 2025 12:00
Siz nasıl kullanıyorsunuz bu leke çıkarıcıyı Sümeyye hanım
S
Sümeyye S.
16 Eylül 2025 12:12
Kusura bakmayın yanıtların bildirimleri gelmediği için ben yukarıda yazmış oldum. Biz aslında kaka lekesi çıkmadığında kullanmaya başlamıştık bir arkadaşımız tavsiye etmişti, kendi giysilerinde de kullanıyorlarmış. Fırsat olursa kaka lekesini elde durulayıp daha sonra çamaşır makinesinin deterjan gözüne 1 yemek kaşığı ekleyerek kullandık. Kaka lekesini çıkarıyor. Biz de ek gıda tadımlara başladık. Onlar mı bizi tadıyor biz mi onları tadıyoruz bilmiyorum. Her yer kabak, havuç… 😅
İ
İpek B. Z.
16 Eylül 2025 13:42
Ilk önce lekenin üstüne döküp kaynamış suya basıyorum ben en garanti öyle çıkıyor. Sonra kimyasal kalıntı falan olmasin diye elde durulayip makinedeki camasirlariyla tekrar yıkıyorum icim rahat etsin diye cünkü annelik biraz delirtiyor insani😅
M
Merve N. G.
16 Eylül 2025 17:35
Ay evet annelik delilikk bende ne yapsamda arındırsam diye rahatlamak için soruyorum teşekkür ederim sizlere deneyeceğim 😂