Leke Çıkarıcı

723 görüntüleme
Göktenur B.

Göktenur B.

11 Haziran 2026 18:02
Bebekleriniz için kullandığınız leke çıkarıcı varmı oğlum bu ara hiç önlük takmıyor lekeler hiç çıkmıyor memnun kaldığınız leke çıkarıcı tavsiye eder misin
H

Hülya Ö. D.

11 Haziran 2026 18:11
herşeyi denedim en etkilisi kıyafeti çıkardıktan hemen sonra stop leke cıkarıcıyı sıkın 10 dk beklesin sonra çitileyin. sevgiler
Göktenur B.

Göktenur B.

11 Haziran 2026 18:13
Hülya Özalp Doğan
herşeyi denedim en etkilisi kıyafeti çıkardıktan hemen sonra stop leke cıkarıcıyı sıkın 10 dk beklesin sonra çitileyin. sevgiler
Teşekkür ederim denicem
G

Gokce i.

11 Haziran 2026 18:31
my rabbitten memnunum ben bir kaç kez yıkanıp geçmeyen lekeleri çıkarma konusunda da başarılı
N

Neslihan Y.

11 Haziran 2026 18:31
Duru granül matik sabun lekelere %100 çözüm. Denemenizi tavsiye ederim
Göktenur B.

Göktenur B.

11 Haziran 2026 18:42
Neslihan Yıldırım
Duru granül matik sabun lekelere %100 çözüm. Denemenizi tavsiye ederim
Aslında granül kullanıyorum bende bir iki seferdir bulamadım yasadigim yerde sıvı almaya başladım ama hiç lekede etki göstermedi
Göktenur B.

Göktenur B.

11 Haziran 2026 18:43
Gokce i.
my rabbitten memnunum ben bir kaç kez yıkanıp geçmeyen lekeleri çıkarma konusunda da başarılı
Çok teşekkür ederim bı kaç defa duydum ama hiç denemedim
B

Betül C.

Premium Üye
11 Haziran 2026 18:45
E bebekde toz leke çıkarıcı %100 leke çıkarıyo bi kaşık ekliyosun üstüne sıcak su bi raz beklettikten sonra çıkıyo oğlumun bütün kakalı zıbınlarını geçirdi hemde eskiden kalmış lekeleri bile
B

Banu ..

11 Haziran 2026 19:59
E bebekte baby me nin sprey leke çıkarıcısını kullanıyorum. Lekede biraz bekletip çitiliyorum anında çıkarıyor.
Ö

Öznur G. Ç.

11 Haziran 2026 20:29
Kesinlikle my rabbit kullanıyorum ben de beklemiş lekeleri yoğun kaka lekesini bile çıkartıyor
D

Duygu B.

11 Haziran 2026 20:57
Banu
E bebekte baby me nin sprey leke çıkarıcısını kullanıyorum. Lekede biraz bekletip çitiliyorum anında çıkarıyor.
Ben de hatta dün kakası sırtına kadar çıkmıştı atletini bekletmeden makinede yıkadım sarı lekeler kalmış hep. Sonra baby me spreyden sıktım, suyun altında iki çitiledim hiç leke bile kalmadı 
A

Aslıhan G.

11 Haziran 2026 21:33
E bebek toz leke çıkarıcı kullanıyorum çilek lekesi kaka lekesi hep çıkardı . Sıcak suya koyup kovada bekletiyorum sonra makinaya atıyorum şuana kadar çıkmayan bir şey olmadı
Göktenur B.

Göktenur B.

11 Haziran 2026 21:54
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için
D

Dilek ..

5 Temmuz 2026 18:41
Keçeli kalem lekesi çıkmıyor ne yapmalıyım. Yesyeni kıyafet lekeli kaldı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir