Lcw Uyku Tulumları Güvenilir mi
129 görüntüleme
Ç
Çağla
6 Şubat 2026 22:24
Merhaba, bebeğimle uyuduğumuz oda 22-23 derece arası. Lcw tulumların kullanım kılavuzuna göre 1 tog tulumu içine uzun kollu zıbın ile giydirmem yetiyor. Ama 1 tog bana çok ince geliyor. Bi yandan da osman hoca da dahil olmak üzere uzmanlar bebeklerin üşümeyeceğini ihtiyaçtan fazla katkat giydirmemek gerektiğini söylüyor. benim yüzümden bebeğim sırf bebekken kalınkalın giydirdiğim için ilerde çok üşüyen biri olsun istemem. Ama içime de sinmiyor işte. Bu uyku tulumu çelişkisini yaşayan var mı benim gibi
T
Tuğba B. ..
6 Şubat 2026 22:52
Bende ebebek 1 tog ve 2tog var .ikisinin altına da sadece kısa kollu zıbın giydiriyoeum .hava durumuna göre bazen ev sıcak bazen soğuk oluyor 2tog da daha rahat yatıyor ama bence
Y
Yasemin K.
6 Şubat 2026 22:57
1 tog tulumun içine uzun kollu ince çıtçıtlı bady ve altına çoraplı pijama altı giydiriyorum ben. Oda sıcaklığı 21derece hep. Buna rağmen bazen terlemiş oluyor. Ama elyaf uyku tulumlarının içine kısa kollu veya kolsuz giydirince bebekler daha çok terleyip üşüyor. Elyaf yakıyor çünkü. Bebeğinizin üşüyüp üşümediğini sırtına ve göğsüne dokunarak anlayabilirsiniz. Ayrıca şöyle bir gerçek var ki bebekler üşüyünce değil terleyip soğuyunca daha çabuk hasta oluyorlar. O yüzden terletmemek gerekiyor
Ş
Şilan D.
6 Şubat 2026 23:16
Merhaba 22 23 derece fazla bence uyku tulumuna gerek yok bizim ev 19 20 derece ben 2 tog kullanıyorum içine sıfır kol body ile e bebekten almıştım memnunum gayet

İlsu O. K.
6 Şubat 2026 23:22
Çağla Hanım Merhaba; Lcw - Owli- Ergopouch markalarını kullanıyorum ben üçündende memnunum. Tabi owli ve ergonun kumaş ve iç dolgusu daha kaliteli. Bebeğiniz çok terleyen bir bebekse müslin kumaşlardan yapılan tulumlara bakmanızı tavsiye ederim.. İlk uyuduğunda ben tulum giydirmiyorum gece 1-2 gibi beslendikten sonra giydiriyorum gece evin ısısına göre lcw'da 18-22 dereceye arası 1.6 tog kullanıyorum. 18-20 arası içine ince alt üst birer kat ekliyorum 20-22 arası tek üstüne kısa kollu bir zıbın sadece ekliyorum. 23 lerde tek kat ince normal tulumla yatırıyorum. Bu derecelerde uyurken çorapta giydirmiyorum.