Lansinoh Elektrikli Pompa

533 görüntüleme
G

Gizem A. N.

Premium Üye
4 Haziran 2026 07:56
Ben göğsüme bastırmadıgım sürece iyice çekmiyor yapışmıyor çünkü göğsüm çok büyük bu yüzden tam verim alamıyorum birde flansh ölçüsünü tam olarak yapamıyorum göğüs ucum yok diye deneyimleyen

var mı
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
4 Haziran 2026 08:44
Merhaba, kutunun içerisinde 2 adet flansh var birde ölçü göstergesi vardı. Bende aynı ürünü kullandım göğüslerim paramparça oldu ve iz kaldı :( benimde göğüslerim büyüktü sütyen içerisine koyarsanız destekli olarak veya emzirme atleti ozaman bastırmak gerekmiyor. Flansh ölçüsünüde ürünün kutu içerisindeki aparatla yapabilisounuz eğer attı iseniz veya yok ise 2 sinide ayrı ayrı deneyin 24 olan bana büyük gelmişti.
Damla B.

Damla B.

4 Haziran 2026 09:29
Benim de meme ucum yok flanş uymuyor ekstra flanş aldım. Dediğiniz gibi bastırınca daha iyi verim alıyorum sütyenin içinden takıyorum. Süt bezleri biraz içerde olduğu için böyledir diye düşünüyorum. Memem dolduğunda belli yerler daha şiş oluyor top top onların olduğu yere bastırınca daha çok çıkıyor bende
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
4 Haziran 2026 09:34
Damla Beşir
Benim de meme ucum yok flanş uymuyor ekstra flanş aldım. Dediğiniz gibi bastırınca daha iyi verim alıyorum sütyenin içinden takıyorum. Süt bezleri biraz içerde olduğu için böyledir diye düşünüyorum. Memem dolduğunda belli yerler daha şiş oluyor top top onların olduğu yere bastırınca daha çok çıkıyor bende
Benimde o şekildeydi memeyi boşaltana kadar sağıyordum veya sıcak uygulam ile o sertlikleri yumuşatıp sağıyordum süt daha çok geliyordu. Göğüsler büyük diye sanırım çok yapışmıyor sütyenden ziyade emzirme atleti daha çok işimi görmüştü dilerseniz birde öyle deneyin
Damla B.

Damla B.

4 Haziran 2026 09:41
Hatice Erol
Benimde o şekildeydi memeyi boşaltana kadar sağıyordum veya sıcak uygulam ile o sertlikleri yumuşatıp sağıyordum süt daha çok geliyordu. Göğüsler büyük diye sanırım çok yapışmıyor sütyenden ziyade emzirme atleti daha çok işimi görmüştü dilerseniz birde öyle deneyin
Evet bence de büyük diye oluyor. Teşekkür ederim ✨
G

Gizem A. N.

Premium Üye
4 Haziran 2026 11:00
Teşekkürler
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir