Landau Refleksi - Sürekli Superman Pozunda Olma
85 görüntüleme
C
Ceren K.
10 Ağustos 2025 21:39
Merhabalar oğlum 6 ay 1 günlük sürekli olarak superman pozunda aşırılığı rahatsız edici olmaya başladı. Yüz üstü çevirdiğimde de geri o poza dönmek istiyor. Kafasını güzel tutuyor… Oturmaya asla hevesi yok. Ek gıdaya geçtik lakin mama sandalyesinde bile çok zor duruyor. Kucağımızda destekle oturtuğumuzda ya da yastıklarla asla oturmak istemiyor ağlıyor kendini kaydırıyor. Bir sorun olabilir mi? Hem sürekli bu pozda olması hemde oturmaya karşı bu kadar direnç göstermesi endişelendirdi :(
S
Sümeyye K. ..
10 Ağustos 2025 22:27
Merhaba benim oğlumda öyleydi 7 aylık olduk yavaş yavaş o hareketi de gitti oturmaya da başladı tamamen desteksiz oturmasa da oturuyor benim de çok aklıma takılırdı ama zamanı varmış diyelim aklınıza çok takılıyorsa bi doktora randevu alın isterseniz dediğim gibi 7 aylık olduk yeni yeni oturmaya başladı
C
Ceren K.
10 Ağustos 2025 22:29
Merhabalar 🫶🏻 desteksiz oturma asla yok zaten ama destekli oturmaya da tepki gösteriyor çok fazla genelde gördüğüm bebekler oturmaya hevesli olduğu için endişelendim…
Yani asla rahat bi pozisyonda değil ısrarla o pozisyonda olmak istiyor. Alt değiştirirken beslerken hep öyle dönmek istiyor sizde de öylemiydi?
Yani asla rahat bi pozisyonda değil ısrarla o pozisyonda olmak istiyor. Alt değiştirirken beslerken hep öyle dönmek istiyor sizde de öylemiydi?
S
Sümeyye K. ..
10 Ağustos 2025 22:39
Bebekten bebeğe fark var diyelim sizi yanlış yönlendirmek istemem ama anlattığınızda kendi oğlumu gördüm 6 aylıkken yastıkları iterdi bende ara ara yanında durup etrafına bir şey koymadan oturtmayı denetirdim yine de hemen sıkılırdı şöyle her dakika olmasa ara ara o pozisyondaydı dediğim gibi yine de çok takılıyorsanız rahatsız oluyorsanız doktorunuza danışın
C
Ceren K.
11 Ağustos 2025 00:01
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Umarım ciddi birşey yoktur ve yakın zamanda oturtma desteklerim sonuç verir… kontrolde doktorumuza da danışacağım ama annelik hali 🙏🏻🫶🏻
S
Sümeyye K. ..
11 Ağustos 2025 03:52
İçiniz rahat olsun ciddi bir şey yok gibi :) ben her ihtimale karşı danışmanızı istedim 9. Aya kadar yanlış bilmiyorsam oturma bekliyorlar zaten ama siz arada az az da olsa oturtmayı deneyin