Laktoz İntoleransi ve Geçmeyen Gaz Problemi

115 görüntüleme
B

Beyza B. ..

26 Haziran 2025 05:16
Merhaba hocam bebeğim 7 aylık sürekli gazı oluyordu 3 hafta önce doktora getirdim kan ve idrar tahlili yapıldı enfeksiyon ve hormonlara bakıldı problem yok denildi reflü kusma vs yok şuanda 9kg 69 cm anne sütü alıyor emme ve iştahda problem yok ama doğduğundan beri gürültülü kaka yapıyor doktorumuz gürültülü kaka nedeniyle ve kan idrar da problem gözükmedigi için laktoz int tanısı koydu ve her beslenemeyle birlikte 8 damla relactaz kullanmamı söyledi bu tanı için bunlara bakılması yeterli mi ve relactaz kullanmama rağmen hala gaz problememiz devam ediyor ve kaka yapmakta zorlanıyoruz başka bir problem olabilir mi ? Neye dikkat etmeyelim
S

Semanur Ş.

26 Haziran 2025 05:23
Alerji testi yapılmadı mı kandan bakıldı mı onlarada
B

Beyza B. ..

26 Haziran 2025 05:53
Alerji testi yapılmadı
B

Beyza B. ..

26 Haziran 2025 05:55
Kan değerlerinden hormonlarına bakicam dedi alerji vs demedi bakmadı
S

Semanur Ş.

26 Haziran 2025 06:02
Yani belkş tek belirti var diye de olabilir eşlik eden mukuslu kaka ishal ciltte kuruluk veya egzama geçmeyen pişik gibi sıkıntılar yoksa ondandır ama içiniz rahat edecekse alerji doktoruna gidebilirsiniz detaylı test yapar o hem deri testi hem kan testi
B

Beyza B. ..

26 Haziran 2025 06:29
Yok hayır bununla ilgili hocamızın videosu var izlemiştim o belirtilerin hiçbiri yok çok şükür o yüzden benden alerjisi olduğunu düşünmüyorum hiçbir belirti yok onunla ilgili
T

Tuğba A. ..

26 Haziran 2025 20:19
Biz de gazdan dolayı çok çektik. Düzenli masaj ve emzirmeden sonra ağızdan çıkan gaz bizi rahatlattı. Gazın bağırsağa gitmesine izin vermeyin bence. Bizde Laktaz kullanıyoruz bu arada bize faydası oldu
B

Beyza B. ..

26 Haziran 2025 20:44
Çok güzel gaz çıkarıyor aslında ama başka bir problem mi var anlamadim doğrusu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir