Laktoz İntoleransi Ne Zaman Geçer

127 görüntüleme
B

Beyza B. ..

27 Haziran 2025 15:04
Bebeğim de laktoz intoleransi tanısı koyuldu ne zamana geçer bilen var mi
Z

Zerrin ..

27 Haziran 2025 19:10
Beyza hanım bi sorum olacak, belirtiler nelerdi ?
B

Beyza B. ..

27 Haziran 2025 19:17
Doğduğundan beri gaz problemi yaşıyoruz ve kaka yapmakta zorlanıyoruz şuan yedi buçuk aylık olacak oğlum hala devam ediyor en son 11 gün kakasını yapamadığı ve gaz problemi yaşadığımız için doktora gittiğimde 6 aylıkken gitmiştim kan ve idrar tahlili verdik hormonlarına bakıldı makatta darlık olup olmadığına bakıldı onlarda da problem olmadığı için enfeksiyon vs de yoktu doktorumuz en son gürültü kaka yaptığı için bu teşhisi koydu
B

Beyza B. ..

27 Haziran 2025 19:18
Şuan relactaz kullanıyorum biraz faydasını gördüm ama gene de gaz problemi yaşıyoruz geceleri ikinarak uyandığımuz oluyor
E

Esra S.

4 Temmuz 2025 21:14
Beyza hanım hangi mamayı kullanıyorsunuz? Bizde de laktoz intoleransı durumu mevcut gibi doktorumuz tam teşhiş koymadı ama relactaz damlasını kullandık bizde bir tek o rahatlattı bende peynir süt ürünleri tüketmiyorum. Normalde anne sütü emiyordu ama sütüm azaldığı için mama ile destekliyorum. Şuanda Golden Goat (keçi sütü mama)kullanıyorum ama doktorum çapraz reaksiyon gösterebilir dedi. Siz hangi mamayı tüketiyorsunuz acaba?
B

Beyza B. ..

4 Temmuz 2025 21:26
Ben Bebelac Gold kullanıyorum ama mamayla bir ilgisi yok çünkü hiç mama vermediğim zamanlarda oluyordu gene de gaz oluyordu 8 aylık olacak iki hafta sonra hala devam ediyo emziryorum eskiye nazaran azaldı ama tamamen kesildi diyemem o da damla kullandığımız için muhtelemen
Z

Zeynep K.

5 Temmuz 2025 14:35
biz de 5 aylik olana kadar Relactaz damla kullandik ama bu arada ben de süt ürünlerini kullanmayi sınırladım.Ayrica yer fıstığı,krema,mayonez gibi ürünleri de tüketmedim. Damlayi düzenli kullanmaya devam edin zamanla yavaş yavaş geçiyor,sabredin🙏
B

Beyza B. ..

5 Temmuz 2025 15:31
Çok teşekkür ederim çok sağolun inşallah bir an önce geçer 🤲

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir