Laktoz İntoleransı

52 görüntüleme
F

Fatma Ç. ..

4 Ağustos 2025 17:30
Oğlum 4 aylık. İnfant dönemde laktoz intoleransı vardı. Laktozsuz ürünlerle bir süre devam ettim. Daha sonra pişmiş süt ürünleri tükettim süreç rahat ilerliyordu ancak 4. Aya doğru bir anda tersine döndü. Sadece anne sütü alıyo. Sancıları arttı. Laktaz enzimi veriyorum çok kusturuyor . Gaz sancısı bu nedenle geçtiği halde geri geldi. Ek Gıda süreci yakalaşıyor. Nasıl devam edicem sancıları nasıl geçecek bilemiyorum. Doktora götürdüm kilo alımı iyi diyip yolladı. Ama bu sorunlarımızı çözmüyor.
S

Semanur Ş.

4 Ağustos 2025 18:08
Tekrar diyete girin tamamen süt ürünlerine alerjisi yok laktoz sadece daha kolay zaten bebeklerin sindirin sistemi çok değişken tam adapte oluyor diyoruz illaki başka bir şey etki ediyor 6. Ayda tekrar denersiniz yine aynısı olursa alerji doktoruna götürün birde bazen çocuk doktorlar detaylı bakmıyor
G

Gökçe

4 Ağustos 2025 18:10
benim kuzenim et ürünlerini bile kesmişti bu süreçte bebeği alerjik olduğu için doktor o şekilde bi öneride bulunmuştu ve bebeğin sıkıntıları da annenin sıkı diyetiyle çok azalmıştı. çok zor bir süreç, sabırlar diliyorum size ama 1-2 aya tamamen düzeleceğini umuyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir