Laktoz İntolerans ( 1 Aylık Bebek )

90 görüntüleme
D

Dilara G.

30 Temmuz 2026 12:37
36 günlük bebeğim kakası köpüklü mukuslu Dr relaktaz takviye verdi kullanan ve bu durumu yaşayan var mı ?
E

Esra H.

30 Temmuz 2026 13:18
Bende 37 günlükken doktora gitmiştim kakasını gürültülü püskürür gibi yapıyordu ve mukus vardı doktor relaktaz verdi kullandım günde 6 damla ile başlayıp 8 e kadar çıktım pek bi faydasını görmedim bebeğim ağlıyordu uyumuyordu şikayetlerim azalmadı sonra süt diyetine geçtim şu an hâlâ uğraşıyorum
E

Esra H.

30 Temmuz 2026 13:18
bir arkadaşımın bebeği de aşırı sulu kaka yapıyormuş o da kullanmış ön süt fazlalığı varmış o faydasını görmüş ama ben görmedim açıkçası
D

Dilara G.

30 Temmuz 2026 13:39
Esra Harman
bir arkadaşımın bebeği de aşırı sulu kaka yapıyormuş o da kullanmış ön süt fazlalığı varmış o faydasını görmüş ama ben görmedim açıkçası
Benim ilk kızım alerjikti süt ürünleri ve yumurta 2.bebeğim yeni verdi doktor bende alerjiden şüphelendim teşekkür ederim bilgi için
D

Dilara G.

30 Temmuz 2026 13:43
Esra Harman
Bende 37 günlükken doktora gitmiştim kakasını gürültülü püskürür gibi yapıyordu ve mukus vardı doktor relaktaz verdi kullandım günde 6 damla ile başlayıp 8 e kadar çıktım pek bi faydasını görmedim bebeğim ağlıyordu uyumuyordu şikayetlerim azalmadı sonra süt diyetine geçtim şu an hâlâ uğraşıyorum
Geçmiş olsun benim ilk bebeğim de alerjikti .4 yaşında kızım onunda böyle başlamış uyumuyor ağlıyor hep memede çok zor sizi çok iyi anlıyorum.Diyete mi başladınız bende ilaca başladım 3 gün olacak yine köpüklü yaptı .
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir