Laktoz İnt./ İnatçı Konak
196 görüntüleme
G
Gazel O.
20 Haziran 2025 14:23
Merhaba hocam. Bebeğim 38 haftalıkken karnımda gelişemediği için doğum yaptım. 2430gr 46cm doğdu. Gürültülü kaka yaptığı için 28. Gün kaka testinde eser pozitif laktoz int. Çıktı. Relactaz emzirme öncesi 3damla ile başladık. Bebeğim şuan 3 aylık 4600gr 57cm. Damla sayısını 6ya çıkardık ve ben iki aydır süt ve ürünleri diyetindeyim ama gürültülü,köpüklü ve mukuslu kaka devam ediyor ve her kakası sulu doğduğundan beri. Şikayetlerimiz devam ediyor. Ve geçmeyen konak var ne yapılabilir bu durumda
G
Gazel O.
20 Haziran 2025 14:24
Ve bu ay sadece 600gr almış kiloya da yansımaya başladı sanırım
Y
Yasemin Ç.
21 Haziran 2025 08:05
Benim de çocuğum doğduğundan beri gürültülü kaka yapıyor ve bağırsaklarından inanılmaz sesler geliyor. Ve yaklaşık 2 aydır geçmeyen mukuslu kakası var ve pişiğe yatkın Her bez değişiminde krem kullanmasam pişik oluyor. Ne kaka tahlili ne kan tahlili hiçbir şey yapmadılar aşırı gaz sorunumuz var 5.ayına girecek gazdan memede mama da yemiyor. Siz hangi bölüme gitmiştiniz acaba
G
Gazel O.
21 Haziran 2025 09:20
Bizim pişik problemimiz olmadı. Çocuk doktoru gaz ve gürültülü kaka olduğu için kaka testi istemişti. Şimdi başka bir prof. Doktora gidiyorum diyet yapmana gerek yok dedi ama ben çok korkuyorum açamadım bile diyeti
E
Esra K.
28 Haziran 2025 09:58
#Yasemin çiftçi# benimde bebeğim gazdan meme de yemiyor çözüm bulabildiniz mi
Ş
Şule B.
28 Haziran 2025 18:14
Bahsettiğiniz şeyler alerjiye çok benziyor hanımlar bebeğim alerjik ama kakada kan var sizde olmuyorsa bilmiyorum şikayetlerimiz aynı sadece ve memeyi tamamen bıraktı bıraktığında şikayetleri çok azaldı 😔
K
Kübra Y.
30 Haziran 2025 12:54
Yumurtayıda kesip öyle deneyin bence. Benim oğlumda öyle bizde işe yaradı
M
Merve A.
30 Haziran 2025 15:55
Süt ürünleri, dana eti, yumurtayı kestim bu şikayetşer vardı düzeldi dana eti ve yumurtayı da kesip deneyin isterseniz
M
Merve A.
30 Haziran 2025 15:55
Ve alerjik mamaya geçmelisiniz
G
Gazel O.
1 Temmuz 2025 13:09
Hepsini denedim osman hoca cevaplamış sorumu teşekkürler herkese :) Mama kullanmıyorum şuan sadece anne sütü