Laktoz Alerjisi Yardım
69 görüntüleme
M
Muzaffer Ö.
13 Şubat 2026 15:08
Merhabalar. 2 buçuk aylık bebeğimde gaitada bol lökosit gözlemlendi. Doktor laktoz alerjisi olduğunu belirtti. Yüzünde de alerji belirtileri var. İlk gaitada yüksek çıkmıştı sonrakinde düştü. Eşim menemenin içinde yumurta yedikten sonra tekrardan yükseldi. Şu an bebeğimiz çok huzursuz ve özellikle süt içtikten sonra aşırı derecede huzursuzlanıyor. Ne yapmamız neye dikkat etmemiz gerekiyor tam olarak. Bilgisi olan var mı
D
Dilan G. ..
13 Şubat 2026 16:55
Allah şifa versin inşAllah dışkısında adı ne diye geçiyor laktozun benim bebeğim besin alerjisi var süt ürünlerinde kefir aldım verecektim doktorun onayı var ama laktozsuz olanı görünce acaba hangisini alayım diye şaşırdım ona göre bakacam bizdeden de alındı dışkı tahlili
H
Hanise N.
26 Şubat 2026 12:52
Merhaba benim bebeğimde de laktoz intoleransi vardı şuan 9 aylık geçti çok şükür ama ilk aylarda aşırı zordu Allah yardımcınız olsun..
Anne sütü alan bir bebekse emzirme öncesi relactaz damla kullanilmali doktorunuz tavsiye etmedi mi acaba? O damla baya rahatlatıyor bir sürü şey denemiş biri olarak en etkilisi oldugunu söyleyebilirim en önemlisiyse zaman..
Mama içen bir bebekse de laktozsuz mama kullanılmalı
Anne sütü alan bir bebekse emzirme öncesi relactaz damla kullanilmali doktorunuz tavsiye etmedi mi acaba? O damla baya rahatlatıyor bir sürü şey denemiş biri olarak en etkilisi oldugunu söyleyebilirim en önemlisiyse zaman..
Mama içen bir bebekse de laktozsuz mama kullanılmalı