Labial Yapışıklık
91 görüntüleme
B
Burcu ..
8 Nisan 2026 19:22
Kızım 15 aylık bir kaç gündür genital bölgesini tutuyor biraz mızırdanıyor kontrol ettim ve yapışıklık var gibi yaşayan var mı
A
Ayşe U. ..
8 Nisan 2026 20:39
Biz 3 aylıkken yaşadık zeytinyağ sürdüm bir hafta sonra kontrol ederken açıldı osman hocamızın tavsiyesiyle tabi 🫶🏻başka bir doktora göre acilen ameliyat olması gerekiyordu
B
Burcu ..
8 Nisan 2026 21:00
Biz 3 aylıkken yaşadık zeytinyağ sürdüm bir hafta sonra kontrol ederken açıldı osman hocamızın tavsiyesiyle tabi 🫶🏻başka bir doktora göre acilen ameliyat olması gerekiyordu

Seval b.
Premium Üye
8 Nisan 2026 21:13
Kızmda doğduğundan itibaren böyle bir sorum vardı bi doktor temizlerken bastırın falan dedi kafama hiç yatmadığı için yapmadım ki travma oluyormuş yapılması. Korkunç bişey.
Başka bir doktora gittim krem verdi östrojen kremi. İlk sürmemde bile açıldı bir hafta daha devam ettim ve şükür açıldı tamamen
Başka bir doktora gittim krem verdi östrojen kremi. İlk sürmemde bile açıldı bir hafta daha devam ettim ve şükür açıldı tamamen
B
Burcu ..
8 Nisan 2026 21:46
Kızmda doğduğundan itibaren böyle bir sorum vardı bi doktor temizlerken bastırın falan dedi kafama hiç yatmadığı için yapmadım ki travma oluyormuş yapılması. Korkunç bişey.

Seval b.
Premium Üye
8 Nisan 2026 21:48
Geçmiş olsun evet aksine bastırmamak gerekiyormuş çok iyi yapmışsınız. Kremin adını paylaşabilir misiniz acaba yarın doktoruna götürücem sorarım ona da

Seval b.
Premium Üye
9 Nisan 2026 10:06
Geçmiş olsun evet aksine bastırmamak gerekiyormuş çok iyi yapmışsınız. Kremin adını paylaşabilir misiniz acaba yarın doktoruna götürücem sorarım ona da
B
Burcu ..
9 Nisan 2026 10:23
Burcu hanım doktorunuz olumsuz bir şey söylerse beni bilgilendirir misiniz rica etsem ?
B
Burcu ..
9 Nisan 2026 17:38
Burcu hanım doktorunuz olumsuz bir şey söylerse beni bilgilendirir misiniz rica etsem ?

Seval b.
Premium Üye
9 Nisan 2026 17:52
Seval hanım merhaba doktorla görüştüm o da estriol kremi önerdi birde madegcenta yazdı. Olumsuz bir şey söylemedi olabiliyormuş ıslak mendil kullanımından falan
B
Burcu ..
9 Nisan 2026 17:53
Çok teşekkür ederim baya etkili bir şeydi çünkü ama yetişkinlerde kullanıyor diye bi korkmuştum içten içe. Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Yükleniyor...