Labial Sineşi

65 görüntüleme
S

Selamet K. ..

19 Haziran 2025 06:17
Kızım 6 aylık bez kontrolünde yapışıklık fark ettim doktor östrojenli krem verdi kullanıyoruz ama tam bir açıklık yok idrar yapmasında bir problem yok cerrahi olarak işlem yapılmasını çok istemiyorum takip etsem idrar yapmasında bir problem olduğunda uygulansa nasıl olur
Ş

Şükran A. ..

19 Haziran 2025 06:20
Nasıl bir tedavi şekli önerilir onu bilemiyorum fakat onerdigim bir şey olucak bebeğinizin genital bölgesini yıkarken sabun şampuan jel kullanmayalım sade su ile bolca yıkayıp durulayalim özellikle vajina genital bölgesine ıslak mendil degdirmeyelim bunlar da yapisikliga sebep oluyor
İ

İlknur A.

5 Ağustos 2025 05:03
Dün doktor bizede aynı şeyi söyledi ve krem verdi ben bebeğimin altını temizlerken pamukları ıslatıp kullanıyorum yinede olması normal mi önceden yoktu sonradan kapanabilir de dedi doktor krem kullandığınız zaman düzelme oldu mu acaba bize hemen açılır dedi doktor
E

Elif S.

7 Ağustos 2025 20:24
ilknur hanımcım bu durum çok sık görülüyor , vajen girişi kapalı, her alt değiştirmede kontrol edin ve yapışıklık gördüğünüz an 30 saniye sürmez, kısa bir masajla hemen açın- zaten çok ince bir zar o. açılsa da tekrarlama riski hep var bu nedenle cerrahiden uzaklaşıyor insan. ıslak mendiller en belalı şey, ben de hep pamuk kullanıyorum. buna rağmen de olabilir tabi. hormonlu krem kullanmak istemiyorsanız eğer, fusidin krem 2 işaret parmağınıza sürün, minik bir masaj sonrası açabilirsiniz, çok geçmiş olsun 🙏

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir