Kuzu Kıymaya Ne Zaman Başlamalıyım?

109 görüntüleme
B

Buket Ç.

4 Ağustos 2025 07:37
7 aylık bebeğim var. Alerjisi nedeniyle ek gıda tadımlarına 4,5 aylıkken başladık. Artık kuzu kıyma verebilir miyim? Ve sizler kıymayı ne şekilde veriyorsunuz bebeğinize önerilerinizi paylaşabilir misiniz?
L

Leyla A.

4 Ağustos 2025 07:44
6.aydan itibaren verilebiliyor. 7 buçuk aylık bebeğim biz kullanıyoruz, ek gıdaya geçtikten 15 gün sonra kullanmaya başladık kıymayı da . Çorbalarına ekliyorum genelde bu şekilde kullanıyoruz biz
B

Buket Ç.

4 Ağustos 2025 07:46
Çorbaya kavurup mu ekliyorsunuz yoksa çorbayla birlikte haşlanarak mı pişiyor acaba? Pişme yönteminin bir önemi var mı besin değeri açısından?
B

Berna K.

4 Ağustos 2025 07:53
Bende yedinci ayda başlamıştım çorbalarına eklemiştim o dönem
L

Leyla A.

6 Ağustos 2025 20:50
Ben önce kıymayı kavuruyorum sonra ne çorbası yapacaksam diğer malzemeleri ekliyorum.
K

Kübranur ..

6 Ağustos 2025 20:53
Benim de çorbaya ekleyerek verdim yemedi sonra köfte yaptım içine ince ince soğan doğradım biraz kimyon kattım yumurta ve irmikle yoğurdum buzluga attım bu şekilde biraz yiyor çeşit açısından denemek isterseniz diye yazdım
B

Buket Ç.

7 Ağustos 2025 07:24
Çok teşekkürler cevaplarınız için
Esra D.

Esra D.

7 Ağustos 2025 07:25
Merhaba bazen köfte bazen çorbalarına bazen yemeğine ekliyorum. Tabi bizim kız 21 aylık artık her şekilde yediğinden. Sizin ayınız henüz malum o yüzden çorbalarla teklif edebilirsiniz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir