Kuyruk Yağı

117 görüntüleme
Ç

Çağla

14 Mart 2026 13:22
Merhaba bebeklere kuyruk yağını ne zaman vermeye başlayabiliriz
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
14 Mart 2026 13:32
Bebeğinize kuyruk yağı verme ihtiyacı neden duydunuz ki? Çok merak ettim açıkçası. 🙂
Betül E.

Betül E.

14 Mart 2026 14:03
Tolga Şen
Bebeğinize kuyruk yağı verme ihtiyacı neden duydunuz ki? Çok merak ettim açıkçası. 🙂
bebeğe kilo aldırdığına dair bir şeyler dönüyor bence ondandır. Eşim de dün gece vermeye başlayalım dedi ama ben mantıklı bulmuyorum normal yemek yese şükür
Betül �.

Betül ..

14 Mart 2026 15:20
Betül Erdoğan
bebeğe kilo aldırdığına dair bir şeyler dönüyor bence ondandır. Eşim de dün gece vermeye başlayalım dedi ama ben mantıklı bulmuyorum normal yemek yese şükür
Damar tıkamaktan başka birşey değil bence.Şöyle düşünelim yağı erittikten sonra soğuyunca donuyor.Bağırsaklardaki etkiyi düşünün 😵💫
T

Tuğba B. ..

14 Mart 2026 15:33
Kuğruk yağımı:))
Betül E.

Betül E.

14 Mart 2026 15:35
Betül 🧸
Damar tıkamaktan başka birşey değil bence.Şöyle düşünelim yağı erittikten sonra soğuyunca donuyor.Bağırsaklardaki etkiyi düşünün 😵💫
Seninle aynı fikirdeyim ama şimdi ortalarda dönen muhabbet bu benim kocam atladı fikre😂 ben yemediğim şeyi vermem dedim 😂
A

Arzu.G

Premium Üye
14 Mart 2026 15:50
Tolga Şen
Tolga bey merhaba,yetkili olduğunuzu düşünerek yazıyorum bununla ilgili bir başlık bulamadım çünkü .uygulamada bebeğin haftasına uygun anneye bebeğe dair tavsiyeler verilen kısım 2 ay ilerisini [gösteriyor.sistemden](gösteriyor.sistemden) kayıtlı ayımız 18 ay üst kısımda da aynı şekilde gösteriyor ama önerilen tavsiyeler 20 ay için görünüyor. Öncesi birebir gidiyordu. normal olan mi bu yoksa düzeltmek mi gerekiyor ? Umarım anlatabilmişimdir derdimi
A

Arzu.G

Premium Üye
14 Mart 2026 15:54
Bu arada kuyruk yağı kilo aldırmıyor onun için düşünüyorsanız fazladan kolestrol yüksekliği mide bağırsak karaciğer zorlanması olur .et yemeğinin içinde yediği minik miktarlardan birşey olmaz elbette ama özellikle sade kuyruk yağını yetişkinler de yememeli zaten .bağırsaklarda donmaz :) içerisi besinlere uygun bir ortam sıcaklık açısından asidik yapı açısından vs
Ç

Çağla

14 Mart 2026 16:01
Tolga Şen
Ek gıdada çeşit arttırmak, geleneksel olarak faydalı olduğu söylentisi ve bebeğimin yediklerini yavaş yavaş soframıza yaklaştırmak için evde pişince mümkünse tattırmayı düşünmüştüm
Betül �.

Betül ..

14 Mart 2026 16:06
Betül Erdoğan
Seninle aynı fikirdeyim ama şimdi ortalarda dönen muhabbet bu benim kocam atladı fikre😂 ben yemediğim şeyi vermem dedim 😂
Kesinlikle
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
14 Mart 2026 16:15
Arzu.G
Tolga bey merhaba,yetkili olduğunuzu düşünerek yazıyorum bununla ilgili bir başlık bulamadım çünkü .uygulamada bebeğin haftasına uygun anneye bebeğe dair tavsiyeler verilen kısım 2 ay ilerisini [gösteriyor.sistemden](gösteriyor.sistemden) kayıtlı ayımız 18 ay üst kısımda da aynı şekilde gösteriyor ama önerilen tavsiyeler 20 ay için görünüyor. Öncesi birebir gidiyordu. normal olan mi bu yoksa düzeltmek mi gerekiyor ? Umarım anlatabilmişimdir derdimi
Merhaba,

Geri bildiriminiz için teşekkürler. İnceleyelim durumu.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir