Kusmaya Varan Tuttum mu Geçmeyen Boğaz Parçalayan Öksürük
61 görüntüleme
M
Merve O.
17 Nisan 2026 08:05
Merhaba
Bebeğim 3 gündür aşırı öksürüyor genelde geceleri oluyor ama gündüz de tuttuğu oldu. Sanki gıcık tutmuş gibi ard arda. Odayı nemli tutuyorum şu veriyorum ama geçmiyor asla. Egzamalı bir bebek bir kez hastaneye yattık karında çekilme vardı ve kanında enfeksiyon. 8 aylık şu ana kadar 2 kez antibiyotik kullandı artık istemiyorum vermek. Hasta oldu ilaçsız atlatmaya çalıştım çok uzun sürdü ozamanda öksürük vardı ama bu denli değil. Şimdi öksürük dışında başka bir şeyi yok ama öksürük ikimizde de uyku bırakmadı.
Bebeğim 3 gündür aşırı öksürüyor genelde geceleri oluyor ama gündüz de tuttuğu oldu. Sanki gıcık tutmuş gibi ard arda. Odayı nemli tutuyorum şu veriyorum ama geçmiyor asla. Egzamalı bir bebek bir kez hastaneye yattık karında çekilme vardı ve kanında enfeksiyon. 8 aylık şu ana kadar 2 kez antibiyotik kullandı artık istemiyorum vermek. Hasta oldu ilaçsız atlatmaya çalıştım çok uzun sürdü ozamanda öksürük vardı ama bu denli değil. Şimdi öksürük dışında başka bir şeyi yok ama öksürük ikimizde de uyku bırakmadı.
G
Gülcan Ş.
17 Nisan 2026 08:19
Merhaba çok geçmiş olsun ek gıda dönemindesiniz aslında ıhlamur ılıktan biraz daha sıcak su verebilirsiniz sıcak çorba havalar dan sanırım ben ve büyük kızımda da aynı durum söz konusu
M
Merve O.
17 Nisan 2026 08:23
Çorba içmiyor malesef 臘♀️ sevemedi bir türlü ama ıhlamuru deneyeceğim. Bal verememek çok kötü oluyor. Öyle bir öksürük ki hem ağlıyor acıdan hem uyumak istiyor mahvolduk. Su veriyorum ama sıfır etki aleji mi acaba diye düşünmeye başladım ya da reflü genel dd yatınca çünkü

Afranur K.
17 Nisan 2026 11:00
Ciddi öksürüklerde alerji değerlendirilmesi yapılıyor, ben 28 yaşındayım hala ciddi bi hastalık geçirdikten sonra çok ağır bi öksürük kalıyor öyle bal-turp felan kesmiyor o kadar ağır. Genelde hava ve alerji ilacı içiyorum ve geçiyor. Hastalık sonrası alerjik öksürük kalıyor demişti göğüs hastalıkları bana.
Ş
Şule G.
17 Nisan 2026 11:36
Bahar geldiği için belki bahar polen vb alerji türü olabilir. Doktora götürüp bilgi almak en garantisi. Bendede var bazen ilk bahar bazen sonbaharda olur geceleri tutup su içmeyle geçmeyen bir öksürük
Yükleniyor...