Kusmada Artış ve Kaka Yapamama
115 görüntüleme
M
Merve U.
5 Mayıs 2026 23:08
Bebeğim 4bucuk aylık normalde yenidoganken bile fazla kusmayan bebeğim 10 günden beri sürekli kusuyor günde 10-15 defa kusuyor her seferinde 1 yemek kaşığı kadar diyebilirim genel bı huzursuzluğu yok ama bu dönemde gazı da çok arttı hem alttan hem üstten çok gaz cıkarıyor ve kaka yapma sıklığı çok azaldı normalde 2-3 günde bir kaka yapardı sadece anne sütü aldığı için normaldi ama artık 6-7 günde bir yapıyor ve 4. günden sonra hafif zorlanmaya başlıyor gazı artiyor kusması artıyor, kakası kabız değil yani kıvamı normal ama 6-7 günden önce yapamıyor bazen emerken de kasılıyor gazdan olduğunu düşünüyorum benimle aynı durumda olan var mı çocuğum kustukca ben huzursuz oluyorum demir ilacı başladık o mu böyle yapıyor reflüsü mü var yoksa çok hareketli sürekli dogrulmaya çalışıyor dönüyor falan o midesini baskı mı yapıyor çözemedim bı türlü sebebini ama kaka da yapamadığı için demir ilacindan supheleniyorum
E
Ece ..
5 Mayıs 2026 23:13
Doktorlar 10 güne kadar kaka yapmamayı normal kabul ediyorlar, kusma konusunda bizde yaşadık doktor fazla beslendiğini söyledi bence bebeğim doyduğunu anlamıyor fazlasını da çıkarıyor, genel olarak bebeğin keyfi yerinde, günde 5 çişli bezi varsa ve 10 güne kadar kaka yapıyorsa sorun olmadığını söylediler.
M
Merve U.
5 Mayıs 2026 23:17
Doktorlar 10 güne kadar kaka yapmamayı normal kabul ediyorlar, kusma konusunda bizde yaşadık doktor fazla beslendiğini söyledi bence bebeğim doyduğunu anlamıyor fazlasını da çıkarıyor, genel olarak bebeğin keyfi yerinde, günde 5 çişli bezi varsa ve 10 güne kadar kaka yapıyorsa sorun olmadığını söylediler.
Yükleniyor...