Kusmada Artış ve Kaka Yapamama

115 görüntüleme
M

Merve U.

5 Mayıs 2026 23:08
Bebeğim 4bucuk aylık normalde yenidoganken bile fazla kusmayan bebeğim 10 günden beri sürekli kusuyor günde 10-15 defa kusuyor her seferinde 1 yemek kaşığı kadar diyebilirim genel bı huzursuzluğu yok ama bu dönemde gazı da çok arttı hem alttan hem üstten çok gaz cıkarıyor ve kaka yapma sıklığı çok azaldı normalde 2-3 günde bir kaka yapardı sadece anne sütü aldığı için normaldi ama artık 6-7 günde bir yapıyor ve 4. günden sonra hafif zorlanmaya başlıyor gazı artiyor kusması artıyor, kakası kabız değil yani kıvamı normal ama 6-7 günden önce yapamıyor bazen emerken de kasılıyor gazdan olduğunu düşünüyorum benimle aynı durumda olan var mı çocuğum kustukca ben huzursuz oluyorum demir ilacı başladık o mu böyle yapıyor reflüsü mü var yoksa çok hareketli sürekli dogrulmaya çalışıyor dönüyor falan o midesini baskı mı yapıyor çözemedim bı türlü sebebini ama kaka da yapamadığı için demir ilacindan supheleniyorum
E

Ece ..

5 Mayıs 2026 23:13
Doktorlar 10 güne kadar kaka yapmamayı normal kabul ediyorlar, kusma konusunda bizde yaşadık doktor fazla beslendiğini söyledi bence bebeğim doyduğunu anlamıyor fazlasını da çıkarıyor, genel olarak bebeğin keyfi yerinde, günde 5 çişli bezi varsa ve 10 güne kadar kaka yapıyorsa sorun olmadığını söylediler.
M

Merve U.

5 Mayıs 2026 23:17
Ece
Doktorlar 10 güne kadar kaka yapmamayı normal kabul ediyorlar, kusma konusunda bizde yaşadık doktor fazla beslendiğini söyledi bence bebeğim doyduğunu anlamıyor fazlasını da çıkarıyor, genel olarak bebeğin keyfi yerinde, günde 5 çişli bezi varsa ve 10 güne kadar kaka yapıyorsa sorun olmadığını söylediler.
Ben bebeğimin çok doydugunu düşünmüyorum zaten az az sık sık emen bi bebek sütümün de yetip yetmediğinden şüpheliyim kilo alımı normal deniyor ama genelde alt sınırlarda geziyor hep bide bu kusmaları başladığından beri çisli bezleri de eskisi kadar ağır gelmiyor artık elime
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir