Kusma ve İshal
166 görüntüleme
S
Saliha ..
10 Temmuz 2026 00:31
Bebeğim 11 aylık kötü bir kusnası oldu hastaneye götürdüm bağırsak enfeksiyonu dedi doktor ilaç yazdı eve her yediği şeydi kusma yaşadı ilaç veriyorum onuda kusuyor sabah uyanınca direk kusuyor şimdi ishal başladı bugün üç kez ishal oldu çok halsiz doktora gittim enfeksiyon var diyor beni gönderiyor ne yapmalıyım

Yeter A.
10 Temmuz 2026 00:56
Sanrm salgın var cünkü çevremde ıshal olan çocuk o kadar cok ki. Kızımda dahıl hala atlatmış değiliz. Neye göre enfeksıyon var dıyor tahlıl falan yaptı mı acaba doktorunuz. Bizde kusma olmadı ama ıshal cok kötüydü 6 gün sürdü ılk gün olunca götürdüm ve 10 bez degısyrıdıgımı hatrılyrm . Serum vermişlerdi. Ilac yazmıştı ılaclar işe yaramadı asla . Kanına baktılar enfeksıyon yok denildi. Geçmeyince 6 gün götürdüm serum verdiler sıvısız kalmış dedı doktor. Bide ishal tehlikeli benımde bebegım 10 aylık yavrum o süreçte süzüldü bildiğin ya . Serumdan sonra düzeldi yanı en azından bı serum bısey vermeliler ya Bide sızfe kusmada var. Gerekirse farklı bi hastaneye yada doktora götürün.
T
Tuğçe
10 Temmuz 2026 01:02
İngiliz karbonatı suya karıştırıp içerdiğimde çok faydasını gördüm iki günde kesiyor. Ve ev yoğurdu kefir probiyotik suya karıştırmalı olandan kullandık,Antibiyotik vs kullanmadan geçirdik çok şükür.
G
Gülcan K.
Premium Üye
10 Temmuz 2026 01:48
Sanrm salgın var cünkü çevremde ıshal olan çocuk o kadar cok ki. Kızımda dahıl hala atlatmış değiliz. Neye göre enfeksıyon var dıyor tahlıl falan yaptı mı acaba doktorunuz. Bizde kusma olmadı ama ıshal cok kötüydü 6 gün sürdü ılk gün olunca götürdüm ve 10 bez degısyrıdıgımı hatrılyrm . Serum vermişlerdi. Ilac yazmıştı ılaclar işe yaramadı asla . Kanına baktılar enfeksıyon yok denildi. Geçmeyince 6 gün götürdüm serum verdiler sıvısız kalmış dedı doktor. Bide ishal tehlikeli benımde bebegım 10 aylık yavrum o süreçte süzüldü bildiğin ya . Serumdan sonra düzeldi yanı en azından bı serum bısey vermeliler ya Bide sızfe kusmada var. Gerekirse farklı bi hastaneye yada doktora götürün.

Yeter A.
10 Temmuz 2026 04:53
Bebeğim 21 aylık 5 gündür ishal,salgın var dedi doktor ancak tahlil vs yapmadı kakasında mukuslu kan vardı böyle bişey yaşayanınız var mı
Yükleniyor...