Kusma ve İshal

42 görüntüleme
E

Emine Ç.

11 Nisan 2026 12:41
Merhabalar , bebeğim 10 aylık 3 gündür aşırı kusma ve ishal var . Hastahanede salgın var dendi . Yaşayanınız var mı acaba neler yapabilirim.
F

Fatma

11 Nisan 2026 12:45
Merhaba Emine hanım benim de bebeğim 9 aylık 4 gün önce gece kusma ishal oldu sabahına geçti düzeldi bugün sabah tekrar etti aynı durum sadece kakası daha kıvamlı 😞 bilmiyorum ne yapacağımı
E

Emine Ç.

11 Nisan 2026 12:51

Fatma

Merhaba Emine hanım benim de bebeğim 9 aylık 4 gün önce gece kusma ishal oldu sabahına geçti düzeldi bugün sabah tekrar etti aynı durum sadece kakası daha kıvamlı 😞 bilmiyorum ne yapacağımı

Doktor antibiyotik ve probiyotik verdi ama bir düzelme yok maalesef . Normalde çok huysuz bir bebek ama aşırı sakinleşti . Ek gıdada yemek istemiyor sadece anne sütü onu da çıkartıyor maalesef 🥲
F

Fatma

11 Nisan 2026 13:07
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin bebeklerimize onlar hasta olmasın ya
N

Nagihan K.

11 Nisan 2026 13:38
Benim de bebeğim 3 aylık iki gündür kusuyor dışkılaması da sulu değil ama normal dışkısına göre daha yoğun ve mukuslu. Salgın varmış evet çok duyuyorum bende. Şuanda evden takip ediyorum doktorumuzla görüşerek.
E

Emine Ç.

11 Nisan 2026 13:39

Nagihan Kaya

Benim de bebeğim 3 aylık iki gündür kusuyor dışkılası da sulu değil ama normal dışkısına göre daha yoğun ve mukuslu. Salgın varmış evet çok duyuyorum bende. Şuanda evden takip ediyorum doktorumuzla görüşerek.

En kısa zamanda iyileşir inşallah yavrularımız 🥲
N

Nagihan K.

11 Nisan 2026 15:13

Emine Çetin

En kısa zamanda iyileşir inşallah yavrularımız 🥲

İnşallah

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir