Kusma Tıkanma ve Boğulma

71 görüntüleme
E

Emsal A.

19 Ocak 2026 20:18
Arkadaşlar bebeğim 2,5 aylık doğduğundan beri ara ara kusmuğu burnundan geliyor ve nefesi tıkanıyor 10-15 saniye falan tıkanıp çırpınıyor fark edemezsem sürekli kameradan izliyorum ve artık neredeyse uyuyamıyorum korkumdan boğulur diye özellikle son 1 haftadır kusması arttığı için yine burnundan gelip tıkanıcal diye çok korkuyorum normal mi ya da nasıl çözüm buldunuz çok endişeliyim
B

Büşra Ç. ..

19 Ocak 2026 20:42
Nasıl besliyorsunuz
E

Emsal A.

19 Ocak 2026 20:45
Çoğunlukla anne sütü ama günde bazen 1 bazen 2 defa mama veriyorum anti reflü mama ama bazen onu bile kusuyor
B

Buket ..

19 Ocak 2026 21:00
10-15 saniye nefesinin tıkanması bebek için uzun bi süre bence kısa sürede bi doktora götürün
E

Emsal A.

19 Ocak 2026 21:01
Götürdüm ama normal dediler reflü tanısı koydular gaviscon başladılar ama rahatlamadı hiç bencede uzun bi süre o yüzden çok tedirginim 😢
B

Buket ..

19 Ocak 2026 21:09
Kusma ve gaz 3. Aydan sonra azalıyor az kalmış neyse ki allah yardımcınız olsun, sütünüz tazyikli ise emzirmeden önce biraz sağın ve kahverengi kısmı makaslayarak emzirin koala pozisyonunda emzirmekte belki iyi gelebilir mutlaka 15-20 dk dik tutup gazini alin bezi pijaması karnına çok baskı yapmasın biraz gevşek olsun
E

Emsal A.

19 Ocak 2026 21:11
Tamam daha da dikkat edeceğim teşekkür ederimm
Deniz T.

Deniz T.

19 Ocak 2026 21:36
Merhabalar benim bebegimde de reflu var 4. Aydayiz suan ilk aylar gece gunduz farketmiyor fıskirir tarzda kusuyordu. Beslenmedini az ama sık yaptım. Kusacak gb hissettigim de memeden cektim beslenmesini biraz eeteledim. Suan icin kusmasi yok denecek kadar az gastrotussbaby kullaniyorduk ama onu icince bile kusuyordu. Beslenmeyi azaltarak ve zamanla kusmasi cozuldu gb ilaci kullanamadik biz
E

Emsal A.

19 Ocak 2026 22:22
Daha çok geğirirken kusuyor gibi geliyor ama tabi her zaman değil o yüzden çoğunlukla beslenme sonrası kusuyor gastrotussbaby bi denemeliyim belki de hiç duymamıştım
D

Derya Ç.

19 Ocak 2026 22:29
Bebeğini reflü yatağında yatırabilirsin ya sağa ya da sola yatır sırt üstü boğulma tehlikesi olabilir bunları yaptığın halde böyleyse bnce beslenme danışmanından yardım albilirsin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir