Kusma Şikayeti

107 görüntüleme
Ü

Ümran A.

14 Mart 2026 00:11
Bebeğim 4 buçuk aylık emiyor ama günde 2 defada mama veriyorum sütüm yetmiyor ama bebeğim çok fazla kusuyor beslenme sonrası uyku saatine kadar 4 5 defa kusuyor fazlasıda oluyor bazen ne yapmalıyım
M

Merve

14 Mart 2026 00:16
Sütünüzün yetmediğini nasıl anladınız?
A

Ayşe Ş. ..

14 Mart 2026 00:21
Fışkırır gibi kusmami, süt kesiği gibi mi
Ü

Ümran A.

14 Mart 2026 00:42
Ayşe Şahin
Fışkırır gibi kusmami, süt kesiği gibi mi
Süt kesiği gibi ekşi kokuyor
Ü

Ümran A.

14 Mart 2026 00:43
Merve
Sütünüzün yetmediğini nasıl anladınız?
Emiyordu her iki memeyide doymuyor uyumuyordu mamaya başladım bende bi öğlen birde gece yatmadan önce iki kere veriyorum daha keyifli
Yeter A.

Yeter A.

14 Mart 2026 00:43
İçtiğinin hepsini kusmuyorsa normaldir. Bide tabi kılosu önemli düşük değilse normaldır. Benimkide kusuyordu xok içince su gibi ,bazen peynir kesiği gibi 6 ayda bitti kusmaları.
Ü

Ümran A.

14 Mart 2026 00:52
Yeter Akan
İçtiğinin hepsini kusmuyorsa normaldir. Bide tabi kılosu önemli düşük değilse normaldır. Benimkide kusuyordu xok içince su gibi ,bazen peynir kesiği gibi 6 ayda bitti kusmaları.
Bazen neredeyse hepsini kusuyor gibi geliyor kilo alımı az ama normal sınırlarda ilerliyor genelde sağlık ocağı normal diyor
A

Ayşe Ş. ..

14 Mart 2026 01:30
Ümran Ay
Süt kesiği gibi ekşi kokuyor
Her bebekte oluyor o. Reflü gibi yada fazla geleni çıkarıyor. Kilo alımı iyi, keyfi yerinde ise sorun olmaz. Çıkan herşeyi değil sadece beyaz beyaz olan kısımlar süt. Gerisi midede kalıyor herşeyi kusmuyor yani. Aslında kusmuk içindeki beyaz kısma bakarsanız az.
Yeter A.

Yeter A.

15 Mart 2026 01:19
Ümran Ay
Bazen neredeyse hepsini kusuyor gibi geliyor kilo alımı az ama normal sınırlarda ilerliyor genelde sağlık ocağı normal diyor
Benımkıde normal sınırlarda, hepsini kusmuyordur. Eksra karın ağrısı bısey ,keyfi yeırndeyse sorun yapma .bide annelik iç sesini dinle sıkıntı yok dıyrosa yoktur. Zaten zamanla azalıyor 6 ayda komple biter içinizi ferah tutun 殺
Ü

Ümran A.

16 Mart 2026 13:49
Yeter Akan
Benımkıde normal sınırlarda, hepsini kusmuyordur. Eksra karın ağrısı bısey ,keyfi yeırndeyse sorun yapma .bide annelik iç sesini dinle sıkıntı yok dıyrosa yoktur. Zaten zamanla azalıyor 6 ayda komple biter içinizi ferah tutun 殺
Teşekkürler
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir