Kusma Morarma Alerji

25 görüntüleme
N

Nurbanu K.

23 Kasım 2025 12:53
Merhabalar hocam benim 4 aylık erkek bebeğim var doğduktan bir ay sonra tıkandı morardı nefes almakta zorluk çekti hiçbir şey yokken hastaneye götürdük gazdan dediler bu böyle 2.03 defa tekrar etti özel hastaneye de götürdük devlet hastanesini de götürdük testler yaptılar bariz bir şey çıkmadı kalbinde ufak bir üfürüm vardı ona bakıldı hala var ama çok küçük kapanır veyahut hayatında hiçbir sıkıntı olmaz dediler reflüsü var çok kusuyor  doğduğundan beri bariz emme reddi vardı bir şekilde emzirdim 3. Aya kadar doktorlar mama önerdi bebelac vs raporlu mama olarak geçiyor ama sevmedi içmek istemedi bizde hipe başladık hem emdi hem mama içti ama her mama öncesi yada sonrası en fazla 5 7 dakika oda zorla emdi bir günn aniden karna sancı giriyor ve çığlık çığlığa ağlıyor uyuyor uyku arasında yine aynı şekilde yemek istemiyor kilo alımı durıyor ıkındıkca kısuyor gazın çıkartıyorum giriyor alttan osuruyor birazcık rahatlıyor ama sonra tekrardan oluyor yani kas sıkıştırıyor ve sürekli ıkınıyor burun hırıltısı var ama asla ciğerinde bir şey yok nefes alımında da sıkıntı yok ama burun hırıltısı var kulak burun boğaza götürdük bir sıkıntısı olmadığını söylediler alerjisi olabilir dediler mama değiştirdik defalarca hiçbir işe yaramadı alerji testi yapıldı alerjisi çıkmadı ama vücudunda özellikle popo bölgesinde egzama var pişik özellikle büyük tuvaletini yaptığı yer pembe oluyor sonra Sema ar Mama‘ya  ve antibiyotikiğe başladık iki hafta çok iyi geldi bugün yıkılması durdu tuvaletini kendi yapabiliyor çünkü normalde uyarıyla yapıyordu tekrardan yemesi azaldı ağlaması sancısı hepsi geçti iki gündür tekrardan başladı aynı şeyler tekrarlanıyor antibiyotiğinine devam ediyorum ne yapacağım bilmiyorum ne önerirsiniz sizinle WhatsApp‘tan iletişime geçmeye çalıştım ama henüz yanıt alamadım online danışmanlık için
G

Gülcan Ş.

23 Kasım 2025 14:12
Benim de 5 buçuk aylık kızım var anne karnın da kalpte parlaklık var denildi sonra doğdu kalpte delik var her gidişimde az kapanmış denılıyor ama ahlamada yemede ıcmede gülerken yüzünde morarma mevcut tabi benım kızım da emmedi hipp kullandım ama sürekli kusuyor ar mama onerıldı o bize gaz yaptı bıraktık hala da kusuyor son iki aydır da büyük tuvaletini zor yapıyor ve top seklınde katı yapıyor doktora götürdüm multivitamıne başladık ama pek de yararı olmadı 10 gün sonra muayenemız var tekrar bakacak son ıkı aydır da kilo alımımız azaldı bebek büyütmek çok zor Allah yardımcımız olsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir