Kusma+ Koku 2,5 Aylık

81 görüntüleme
C

Ceren ..

16 Aralık 2025 10:58
Bebeğim 2:30 aylık her kusmasında değil ancak bazen kustuğunda  çökelek şeklinde ve hafif kokulu oluyor. Kokulu olması yeni birkaç seferdir olan bir durum sizce kontrol gerekli mi takip eden bir ateş hiç olmadı ya da beslenmeme durumu.
B

Büşra K. ..

16 Aralık 2025 11:05
Merhaba Ceren Hanım çökelek derken ekşimsi bir koku mu var eğer öyleyse benim bebeğimin kurması da o şekilde oluyor gıdığına siniyor kokusu büyük kızımın kusması da aynı şekilde olurdu
C

Ceren ..

16 Aralık 2025 11:06
Evet ekşimsi. Bizlerde mide ekşimesi ya da mide üşütmesi gibi durumlarda olurduya sanki öyle mi olmuştur acaba diye tedirgin oldum☺️
B

Büşra K. ..

16 Aralık 2025 11:07
Şekli çökelek gibi demişsiniz ya kremamsı bir yapısı mı var eğer öyleyse yağlı sütü güzel çekmiş fazlasını çıkarmıştır
B

Büşra K. ..

16 Aralık 2025 11:09
Benim iki kızımın kusması kokulu hafif ekşimsiydi bence tedirgin olacak bir durum yok😊
C

Ceren ..

16 Aralık 2025 11:20
Forumlardan gördüğüm kadarıyla sizin de 2,5 aylık sanırım minik kızınız. 24 eylül benim oğlumun doğum tarihi de , yakınlar sanırım☺️
B

Büşra K. ..

16 Aralık 2025 16:54
Ceren Hanım benim kızımın da doğum tarihi 25 eylül😊

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir