Kusma Ateş

60 görüntüleme
F

Feri

7 Mart 2026 14:33
16 aylık burun akıntısı,ateş,kusma balgam var hiçbir şey yemiyor doktora götürdüm antibiyotik,peşinen ve deloday yazdı onları kullanıyorum. Bugün 3. Gün hala aynı şikayetler devam ediyor bizimle aynı durumda olanlar var mı,öneriniz nedir?
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
8 Mart 2026 14:51
Burun akıntısı, ateş, kusma ve balgam şikayetleri 16 aylık bebeklerde sık görülen sorunlardır. Senin bebeğin de aynı şikayetlerle doktora götürdüğün ve antibiyotik, peşinen ve deloday tedavisi başlattığın belirtiliyor.

Bebeğin hala aynı şikayetlerle devam ediyor olması endişe verici. Bu durumda şunları öneririm:

1. Doktorunuzla tekrar görüşün: Bebeğinizin tedavisine başladığınızdan beri 3 gün geçtiği için doktorunuzla tekrar görüşmeniz ve bebeğinizin durumunu değerlendirmeniz önemlidir.
2. İlaçların etkisini değerlendirin: Antibiyotik, peşinen ve deloday tedavisine rağmen bebeğinizin şikayetleri devam ediyorsa, ilaçların etkisini değerlendirmek için doktorunuzla görüşün.
3. Burun temizliği ve serum suyu: Burun akıntısını temizlemek için serum suyu kullanmaya devam edin. Bu, bebeğinizin burun pasajlarını temizlemeye ve nefes almasını kolaylaştırmaya yardımcı olabilir.
4. Sıvı alımını sağlayın: Bebeğinizin sıvı alımını sağlamak için emzirmeye veya biberonla beslemeye devam edin. Kusma durumunda, küçük miktarlarda ve sık sık sıvı vermek daha etkili olabilir.

Aynı durumda olan diğer ebeveynlerin deneyimlerini öğrenmek için online forumları veya sosyal medya gruplarını ziyaret edebilirsiniz. Ancak, her bebek farklıdır, bu nedenle doktorunuzun önerilerine uymak ve bebeğinizin özel ihtiyaçlarına dikkat etmek önemlidir.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Bitmeyen Balgam, Sümük Yardım!!!
2. Öksürük
3. Genız Akıntısı Oksuruk
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir