Kusma

117 görüntüleme
F

Fatoş T.

27 Temmuz 2026 21:45
Vücutta gaz sıkışması kusmaya neden olur mu acile gittik röntgende gaz var o neden olabilir dendi miğde bulantısı kusma için iğne yaptılar biraz iyi gibi ama öğürme devam ediyor 16 aylık eli ağzında ara ara ateş 37.3 diş cikarması devam ediyor olabilir mi kusma sorunu diş kaynakli olabilirmi acaba
N

Nazlıcan

Premium Üye
27 Temmuz 2026 21:48
Gaz kusma yapabiliyor, bebeğim 6 aylık ve aşırı gazlı. Gaz sancısını kontrol altına alamayacağımız kadar çok çektiği günlerde yoğun kusması oluyor…
S

Sultan Y.

27 Temmuz 2026 22:41
Nazlıcan
Gaz kusma yapabiliyor, bebeğim 6 aylık ve aşırı gazlı. Gaz sancısını kontrol altına alamayacağımız kadar çok çektiği günlerde yoğun kusması oluyor…
Ya benim beğim 5 ay 27 günlük 1 haftadır ek gıda alıyoruz bugün yoğurt çorbası yedirdim 4-5 kaşık birkaç saat sonra sahilde emzirdiğimde dolu dolu kustu peşine eve geldik yine emzirdim yine dolu dolu kustu çorbayı blanderden geçirmiştim rahat yutabilsin diye ama yutarken en son öğürdü daha vermedim acaba çorba mı dokundu miğdesi mi doluydu da o kadar kustu anlayamadım şuan uyuyor
N

Nazlıcan

Premium Üye
27 Temmuz 2026 22:48
Sultan Yılmaz
Ya benim beğim 5 ay 27 günlük 1 haftadır ek gıda alıyoruz bugün yoğurt çorbası yedirdim 4-5 kaşık birkaç saat sonra sahilde emzirdiğimde dolu dolu kustu peşine eve geldik yine emzirdim yine dolu dolu kustu çorbayı blanderden geçirmiştim rahat yutabilsin diye ama yutarken en son öğürdü daha vermedim acaba çorba mı dokundu miğdesi mi doluydu da o kadar kustu anlayamadım şuan uyuyor
Acaba alerjisi olabilir mi yoğurda ya da çorbanın içine koyduğunuz bir şeye ? Veya dediğiniz gibi rahatsız etmiş olabilir çorba
Ö

Özge T.

27 Temmuz 2026 23:46
Evet kusmayla başlayan durumdan gittiğimizde röntgende tuvaleti olduğu ortaya çıkmıştı, fitil verilmişti
S

Sultan Y.

28 Temmuz 2026 10:28
Dün gece kusma yüzünden acile gittik röntgende gaz çıktı bizdede lavman yaptılar çocuğum rahatladı her emzirmemde kusuyordu daha kusmadı gaz gerçekten kusturuyor bağırsakları genişlemiş demişti röntgende ama şuan iyi diş çıkarmada ateş yapıyor evet kusma yapıyor mu bilmiyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir