Kusma

78 görüntüleme
Ş

Şeyma Y.

26 Temmuz 2026 07:58
Oğlum her sabah mama içerken birden fışkırarak kusuyor 5 gündür böyle. 6 aylık Kustuktan hemen sonra oynamaya başlıyor gülüyor. Böyle bir durum yaşayan var mı ?
N

Nazlıcan

Premium Üye
26 Temmuz 2026 08:28
Merhaba geçmiş olsun benim bebeğim de 6 aylık bu durumu biz 3-4 aylık civarlarında çok yaşadık. Her sabah ağlayarak uyanıp beslendikten sonra kusuyordu ve sonra neşeleniyordu. Ben kendimce çözümü uyandıktan hemen sonra beslemeyerek önce bi tamamen kenfisine getirip masaj vs yaptıktan donra besleyerek buldum.
Ş

Şeyma Y.

26 Temmuz 2026 08:34
Nazlıcan
Merhaba geçmiş olsun benim bebeğim de 6 aylık bu durumu biz 3-4 aylık civarlarında çok yaşadık. Her sabah ağlayarak uyanıp beslendikten sonra kusuyordu ve sonra neşeleniyordu. Ben kendimce çözümü uyandıktan hemen sonra beslemeyerek önce bi tamamen kenfisine getirip masaj vs yaptıktan donra besleyerek buldum.
Bende hemen vermiyorum aslında ama açken prebiotik ve demirini veriyorum o mu kusturuyor acaba fışkırması korkuttu beni
N

Nazlıcan

Premium Üye
26 Temmuz 2026 08:40
Şeyma Yıldırım
Bende hemen vermiyorum aslında ama açken prebiotik ve demirini veriyorum o mu kusturuyor acaba fışkırması korkuttu beni
Olabilir demir damlası bazen benim de bebeğimi kusturuyor, probiyotikleri tokken vermeniz daha iyi diye biliyorum, belki o kusturuyordur
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir