Kusma

93 görüntüleme
İ

İrem Ö.

8 Temmuz 2026 17:22
Bebeğim 11 günlük. Son günlerde özellikle beslenme sonrası kusmaya başladı. Kesilmiş süt şeklinde oluyor. Neden oluyor olabilir?
K

Kader T.

8 Temmuz 2026 17:30
Çok normal, yenidoğan bebeklerin henüz mide kapakçığı tam olgunlaşmadığı için içtikleri sütün bir kısmını geri çıkarabilirler. Süt kesiği gibi ya da normal süt gibi.

4-6 ay arasında bu durum devam ediyor benim kızım 4 aylık olmak üzere hâlâ kusuyor.

Fışkırır şekilde kusarsa sorun var demektir o zaman doktora gitmeli.
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
8 Temmuz 2026 17:44
Füzyolojik reflü benim bebeğimde ilk ay çıktı 5. Aya gireceğiz halen devam ediyor
.

.....

8 Temmuz 2026 17:51
Benim kızım 9 aylık olacak hala devam ediyor
A

Ayşe H. B.

8 Temmuz 2026 18:27
Belki sütünüz daha fazla gelmeye başlamıştır o da sebep oluyor. Bir de emzirirken kafası yukarda vücut aşağıda olmalı. Ben yeni doğanken düz emziriyormuşum hiç dikkat etmemiştim kusuyordu öyle olunca düzelmişti.
Z

Zülal İ.

8 Temmuz 2026 22:00
2 aylık bebeğim bugün 2 kere su gibi berrak kustu önemli bir durummudur
B

Büşra A.

Premium Üye
8 Temmuz 2026 22:10
Bebeğim [6.aya](6.aya) kadar hergün neredeyse her beslenem sonrası kustu. Bazen süt kesiği bazen süt bazen su gibi. Doktorum fışkırır tarzda olmadığı sürece yada kilo alımı durmadığı sürece sıkıntı olmadığını söylemişti. O zaman çok dert ediniyordum. Ek gıdaya geçtikten sonra katı gıdalar arttıkça yavaş yavaş azaldı. Şuan 9 aylık çoook nadir emdikten sonra yüzüstü yatarsa öyle birazcık kusuyor. Yani geçicek, telaşlanmayın ❤️
İ

İrem Ö.

13 Temmuz 2026 17:50
Gece uyurken kusmugu yüzünden nefes alamayacak diye korkuyorum. Öyle bir durum başımıza geldi malesef bunun için bir öneriniz var mı?
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir