Kusma
93 görüntüleme
İ
İrem Ö.
8 Temmuz 2026 17:22
Bebeğim 11 günlük. Son günlerde özellikle beslenme sonrası kusmaya başladı. Kesilmiş süt şeklinde oluyor. Neden oluyor olabilir?
K
Kader T.
8 Temmuz 2026 17:30
Çok normal, yenidoğan bebeklerin henüz mide kapakçığı tam olgunlaşmadığı için içtikleri sütün bir kısmını geri çıkarabilirler. Süt kesiği gibi ya da normal süt gibi.
4-6 ay arasında bu durum devam ediyor benim kızım 4 aylık olmak üzere hâlâ kusuyor.
Fışkırır şekilde kusarsa sorun var demektir o zaman doktora gitmeli.
4-6 ay arasında bu durum devam ediyor benim kızım 4 aylık olmak üzere hâlâ kusuyor.
Fışkırır şekilde kusarsa sorun var demektir o zaman doktora gitmeli.

Hatice E.
Premium Üye
8 Temmuz 2026 17:44
Füzyolojik reflü benim bebeğimde ilk ay çıktı 5. Aya gireceğiz halen devam ediyor
.
.....
8 Temmuz 2026 17:51
Benim kızım 9 aylık olacak hala devam ediyor
A
Ayşe H. B.
8 Temmuz 2026 18:27
Belki sütünüz daha fazla gelmeye başlamıştır o da sebep oluyor. Bir de emzirirken kafası yukarda vücut aşağıda olmalı. Ben yeni doğanken düz emziriyormuşum hiç dikkat etmemiştim kusuyordu öyle olunca düzelmişti.
Z
Zülal İ.
8 Temmuz 2026 22:00
2 aylık bebeğim bugün 2 kere su gibi berrak kustu önemli bir durummudur
B
Büşra A.
Premium Üye
8 Temmuz 2026 22:10
Bebeğim [6.aya](6.aya) kadar hergün neredeyse her beslenem sonrası kustu. Bazen süt kesiği bazen süt bazen su gibi. Doktorum fışkırır tarzda olmadığı sürece yada kilo alımı durmadığı sürece sıkıntı olmadığını söylemişti. O zaman çok dert ediniyordum. Ek gıdaya geçtikten sonra katı gıdalar arttıkça yavaş yavaş azaldı. Şuan 9 aylık çoook nadir emdikten sonra yüzüstü yatarsa öyle birazcık kusuyor. Yani geçicek, telaşlanmayın ❤️
İ
İrem Ö.
13 Temmuz 2026 17:50
Gece uyurken kusmugu yüzünden nefes alamayacak diye korkuyorum. Öyle bir durum başımıza geldi malesef bunun için bir öneriniz var mı?
Yükleniyor...