Kusma

59 görüntüleme
M

Medine A.

29 Mayıs 2026 13:59
7 aylık bebeğim 2 gündür tadımda tahin deniyorum. Sabah yumurta armut avakado karışımına biraz tahin pekmez ekledim. Yaklaşık 2-3 saat sonra çok tazyikli bir şekilde burnundan dahi gelecek şekilde kustu. Nefesi biraz gitti. Sonrasında yarım saat boyunca sürekli ağladı. Tekrar öğürmeye başladı sonra kıpkırmızı oldu kusmaya çalışıp balgamlı bir kusmuk çıkardı . Bir kaç kez daha öğürme hareketi yaptı ama sonra kusmadı. Kendine gelince hastaneye gitmekten vazgeçtik. Alerjik bir durum mudur sizce yoksa 2.dişi çıkaracak gibi ondan olabilir mi
H

Hilal

29 Mayıs 2026 14:27
Benim bebeğim de 8 aylıkken yumurta yedikten sonra böyle olmuştu ama daha önce bir kaç kere verdiğimde bir şey olmamıştı sonradan oldu, 2 saat sonra kusmaya başladı ama aşırı derecede kusuyordu ve yarım saat boyunca aralıklarla kusuyordu, iki defa böyle oldu, kanda çıkmadı ama doktor yumurta alerjisi muhtemelen dedi diyet yapıyoruz şu anda bebeğim 15 aylık oldu, aşırı kusma durumunda vücut su kaybeder, yanlışlıkla yumurta ve yumurta içeren bişey yiyip kusarsa acile götürün dediler bize
M

Medine A.

30 Mayıs 2026 21:58
Şöyle ben yumurtayı şimdiye kadar en az 10 kere falan kahvaltı da vermişimdir alerjik olsa daha öncesinde çıkmaz mıydı yoksa sizce bu kadar verdikten sonra da alerjikti de yeni mi belirti verdi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir