Kusma

101 görüntüleme
A

Ayşe H. B.

3 Mayıs 2026 11:46
Sevgili anneler 12. Haftadayım bebeğimle. 3 gündür emiyor gazını almak için omzuma aldığımda kusuyor. Genelde 15-20 dk emiyor doyuyordu. Şimdi bu fazla mı geliyor anlamadım. Böyle durumu yaşayan var mı? Kusma hasta olduğunda da olur mu ? Bana yardımcı olur musunuz
N

Nur Y.

Premium Üye
3 Mayıs 2026 12:04
Kusma genel de 4 -6 ay arası kayboluyor ve her bebekte illaki var . Fışkırır tarzda kusuyorsa doktora başvurun bence , ancak süt kesiği gibi az ve rahatsı etmiyorsa bebeği normal kabul ediliyor
A

Ayşe H. B.

3 Mayıs 2026 12:21
Nur Y.
Kusma genel de 4 -6 ay arası kayboluyor ve her bebekte illaki var . Fışkırır tarzda kusuyorsa doktora başvurun bence , ancak süt kesiği gibi az ve rahatsı etmiyorsa bebeği normal kabul ediliyor
Süt kesiği gibi oluyor. Normalde ben iki saatte bir saatte bir besliyordum ama böyle olunca emzirmek de istemiyorum fazla gelip rahatsız ediyorsa diye. Emzirsem mi ne yapsam bilemedim
N

Nazlıcan

Premium Üye
3 Mayıs 2026 12:29
Benim bebeğim de 3.haftasından beri uzunca bir süre devamlı kustu ve hep ağzından burnundan fışkırarak kusuyordu. Ebe de doktor da istedikçe vermemi onun fazlasını atacağını söylediler sonra yavaş yavaş alıştı şu an 14 haftalık kusmalar bayağı azaldı ama hala olabiliyor. Süt kesiği gibi olanlar için hiç endişe etmeyin.
A

Ayşe H. B.

3 Mayıs 2026 12:38
Emzirmeye devam edeyim o zaman
Sevda .

Sevda ..

3 Mayıs 2026 13:44
Sık sık emzirmeyin 3 saate bir acıkıyor ve acıkınca zaten belli ediyor
A

Ayşe H. B.

3 Mayıs 2026 13:49
Sevda
Sık sık emzirmeyin 3 saate bir acıkıyor ve acıkınca zaten belli ediyor
Gündüzleri uyandığında emmek istiyor ve uyurken de emmek istiyor aranıyor
Sevda .

Sevda ..

3 Mayıs 2026 13:51
O istedikçe emzirin ben saat tutmuyorum o isteyince veriyorum aç olunca zaten uyumuyor oyun oynamıyor benim bebeğim de 19 haftalık ama ben 8. Haftadan sonra bebeğimi takip ettim o istemedikçe vermedim kusma olayım neredeyse olmadı
A

Ayşe H. B.

3 Mayıs 2026 13:55
Benimki memede çok kalıyor o yüzden olabilir mi diye düşünüyorum. Memeden çekiyorum bu seferde acaba doydu mu son süte ulaştı mı diye düşünüyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir