Kusma
112 görüntüleme
Ş
Şeyda B.
5 Nisan 2026 13:27
Bebeğim 2 ay 10 günlük. Doğum kilosu 3610 şuan 6200. Sadece anne sütü alıyor.
Çok fazla pütürlü kusuyor. Kusmasının renginde herhangi farklı bir renk yok. Günde 4-5 ıslak bezle karşılaşıyorum. Arada bir öksürüyor da. Bu öksürük ve kusma normal midir ?
Çok fazla pütürlü kusuyor. Kusmasının renginde herhangi farklı bir renk yok. Günde 4-5 ıslak bezle karşılaşıyorum. Arada bir öksürüyor da. Bu öksürük ve kusma normal midir ?
Ş
Şule ..
6 Nisan 2026 07:17
Kusarken boğazında kalan pütürler öksürtüyor olabilir. Kilosu normal gibi ama benim de bebeğim çok kusuyor fışkırır gibi olmadığı sürece sorun yok demişlerdi ama siz yine de doktora sorun

Latife K.
6 Nisan 2026 08:21
Benim de bebeğim çok kusuyordu. Fışkırmadığı sürece sıkıntı yok. Fazlasını kusup rahatlıyor. Rahat olun 💖

Güliz B.
6 Nisan 2026 13:20
Reflü de öksürtüyormuş, fışkırmadığı sürece doktor sorun yok demişti
Ş
Şeyda B.
6 Nisan 2026 14:42
Bebeklerin her şeyi korkutuyor beni 🫣 ilk bebeğim bir de
E
Ezgi A.
6 Nisan 2026 16:40
Benim bebeğim de 21 günlük bi
İki kez burnundan geldi bende çok korkuyorum özellikle geceleri 😒😞
Ş
Şeyda B.
6 Nisan 2026 17:03
Benim bebeğim de 21 günlük bi
B
Beril T.
7 Nisan 2026 21:11
Korkmayın kilo alımında sorun yoksa 4. Aydan itibaren azalmaya başlayacak kusmalar. Burundan gelmesi de gayet normal, pütürler boğazında kaldığı için öksürük oluyor. Emzirme aralarında gaz almaya çabalayın.
G
Gülten A.
8 Nisan 2026 11:56
Reflü olabilir doktorun önerisiyle biz gaviscon infert kullanmıştık kusması çok artınca uyuyamıyordu yatınca hemen kusuyordu şimdi 4 aylık oldu biraz azaldı kusma