Kusma

57 görüntüleme
E

Elif I.

3 Nisan 2026 21:37
Bebeğim 7 aylık bir gün 150 cc mama yedikten 1.5 saat sonra avokado ve yumurta sarısı karışımı yedirmiştim. Bebeğim 1 saat sonra kusmuştu. Hem çok kustu. Sonra tekrar etmedi ve başka bir durum oluşmadı. Ama bir hafta yumurta ve avokado yemedi. Bir hafta sonra (bugün) mamadan 3 saat sonra yumurta sarısı+irmik+muz yedirdim ve beslenmeden 2 saat sonra yine kustu. Bu durum yumurta alerjisi olabilir mi? İki yumurta da mavi yumurta diye adlandırılan yumurtaydı.
M

Meliha T.

3 Nisan 2026 21:48
Yumurtayı daha önce hiç denememiş miydiniz
N

Nazlı

3 Nisan 2026 21:48
Yumurta olabilir. Yumurta sonrası böyle kusmalar olabilirmiş. Tolere edemiyordur. Yumurtaya ara verip bir de öyle gözlemleyin isterseniz
E

Elif I.

4 Nisan 2026 10:27

Meliha Taşdemir

Yumurtayı daha önce hiç denememiş miydiniz

Evet 3 gün kuralıyla tadım yaptırdım. Hatta daha sonra yarısını sade yedirdiğim de oldu.
M

Meliha T.

4 Nisan 2026 10:29

Elif Işık

Evet 3 gün kuralıyla tadım yaptırdım. Hatta daha sonra yarısını sade yedirdiğim de oldu.

1-2 hafta ara verip tekrardan az miktarda deneyin gene aynı şekilde olursa drnuzdan alerji testi isteyin
E

Elif I.

4 Nisan 2026 10:29

Nazlı

Yumurta olabilir. Yumurta sonrası böyle kusmalar olabilirmiş. Tolere edemiyordur. Yumurtaya ara verip bir de öyle gözlemleyin isterseniz

İlk kusmadan sonra ara vermiştim bir hafta. Üstüne 1 hafta sonra tekrar yedirdiğimde kusunca yumurtadan şüphelendim. O bir haftada da beslenmesine devam etti ama kusma olmadı.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir