Kusma

67 görüntüleme
H

Hatice Ş. G.

25 Aralık 2025 16:55
Bebeğim 51 günlük çok kusuyo doktorumuz normal dedi. Kilo kaybı olmazsa sorun değil dedi ama her emzirme sonrası kusacak diye çok dikkat ediyorum. Gazını alırken de çok hareket ettiği için kusuyo. Bazen peynir kesiği gibi çıkarıyor bazen süt şeklinde. Ne zaman rahatlar acaba
N

Nisa B. ..

26 Aralık 2025 12:07
Benim bebeğim de 23 günlük ve aynı şikayet bizde de var biraz önce doktordan geldik çok iştahlı beslenmeden kaynaklı olabilir dedi 2 saatte bir vermek yerine saat başı azar azar besleyip deneyin dedi sizde deneyebilirsiniz isterseniz bende deneyeceğim
İ

İrem Ö.

26 Aralık 2025 17:00
Bizde 65 günlüğüz kusmaya çare bulamadık ve bulamayacağızda galiba kendiliğinden geçmesini bekliyorum artık. Sma comfort kullandık gayet iyiydi doktorumuz gaviscon infant verdi ve Sma ar tavsiye etti ilaç işe yaramadı sma arıda koyu bir kıvamı olduğundan bebeğim içemedi. Mama değiştirdik bebelac gold aldık belki kusmaz diye ama yine kusuyor artık akışına bıraktım çözümünü bulanı da görmedim henüz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir